Magaluf, Mallorca

Sol Katmandu Park & Resort

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3122 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Familievennlige Sol Katmandu Park & Resort har et helt eget eventyrland! Her kan du gå på 4D-kino, spille eventyrgolf og prøve spøkelseshuset. Hotellet er har en bra beliggenhet nær stranden og sentrum. På Sol Katmandu bor du moderne i nyrenoverte bygninger. Bassengområdet er pent og man kan slappe av i hotellets solstoler.

Hvor langt til nærmeste strand
Nærmeste strand ligger 250 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Palma de Mallorcas flyplass ligger 28 km fra hotellet.

Overnatting
Her bor du i nyrenoverte lyse rom som er utrustet med bad (dusj/badekar), airconditioning, satellitt-TV, telefon og safe (mot avgift). Bestiller man familierom inkluderes også vannkoker og minikjøleskap – dette kan legges til i standardrom ved ankomst mot avgift. Alle rom har også balkong eller fransk balkong.

Familierommene består av to enkeltsenger eller dobbeltseng og sovesofa.

Rom med køyesenger har plass til to voksne og to barn, der de voksne enten har separate senger eller dobbeltseng etter forespørsel, mens barna sover i køyeseng. Her er det ikke plass til ekstra barneseng til spedbarn.

Mat og drikke
Hotellet har en buffèrestaurant som serverer internasjonale matretter, temamiddager og temafrokoster. Hotellet har også en loungebar og en bassengbar som serverer drikkevarer og snacks. Er man sugen på noe søtt har hotellet en nyåpnet godteributikk hvor gjester kan drikke kaffe og spise noe søtt til.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har et stort basseng og et separat barnebasseng. Man kan også spille tennis og biljard (mot ekstra avgift). For barna finnes miniklubb. Ved ankomst på hotellet får man et Sol Katmandu Play Pass (lekepass) som gir tilgang til følgende:

- Ubegrenset tilgang til Katmandu park (10.00-18.00). Her finnes blant annet et eventyrland og 4D-kino. Til og med ubegrenset tilgang til Katlantis badeland.

- 50% rabatt på inngang til attraksjoner etter kl. 18.00.

- 50% rabatt på inngang til attraksjoner som ikke er inkludert i lekepasset (5D The Asylum, minigolf med mer).

- Muligheter for å oppgradere til et ”play pass gold” for 20 € per person.

- 10% rabatt til surfebassengene, noen av barene og surfeklær-butikken på nabohotellet Sol Wave House.

**Restriksjoner for høyde og alder i aktivitetsparker kan forekomme. Splash Park holder åpent fra mai til slutten av september så lenge være været tillater det. XD Dark Ride Zombies, The Asylum og K3 Climb anbefales bare for barn over 12 år.**


Øvrige tjenester

- Døgnåpen resepsjon
- Utleie av bil og sykkel
- Internett
- Turistinformasjon
- Renseri
- Safe
- Valutaveksling
- Heis
- Bagasjeoppbevaring
- Butikker
- Vaskeri

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.