Reiser til Rethymnon

Reis på ferie til Rethymnon

Les mer

Rethymnon er en livlig ferieby på nordkysten av Kreta, hovedstaden i Rethymnon provinsen. Byen nyter sitt rykte som den kulturelle og intellektuelle hovedstaden på øya og har en del oppmerksomhet gripe tak arkitektur. Høydepunktene inkluderer den store venetianske festningen, sjarmerende havnen og pittoreske gamlebyen.

Sandstrender og et vell av attraksjoner gjør Rethymnon et idyllisk reisemål. Det er lett å komme til fra Storbritannia, og på stranden har de beste prisene på flyreiser og overnatting, så bestill nå for din perfekte Kreta ferien !

Vis reisemål på kartet

Vær

Rethymnon har en flott middelhavsklima med lange, varme somre og milde vintre. Juni til september er den mest populære tiden å besøke fordi temperaturene nå sitt høydepunkt ved 40 ° Celsius, perfekt vær for å komme på stranden og topping opp brunfargen.

Våren er også en hyggelig tid til å komme på Kreta ferien som været er frisk og ikke altfor varmt, med fargerike bursts av ville blomster over landskapet. Høsten er en fin å besøke fordi du vil savne alle sommerferien folkemengdene, men fremdeles har rikelig med sol og dager på stranden.

jan 12ºC
feb 12ºC
mar 14ºC
apr 19ºC
mai 23ºC
jun 26ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 13ºC

Landskap

Rethymnon har ikke bare et vell av kultur og arkitektur, men også fantastisk solfylte strender. Sentrum ansikter direkte på en skjermet sandstrand med soling og bading fasiliteter og rolig vann. Det kan bli travelt her i rushtiden, men østover stranden strekker seg for miles med mange fredelige flekker, og det er mange vannbaserte aktiviteter for å nyte.

Inland fra Rethymnon kan du utforske foten av Mount Ida og besøke klosteret Arkadhi. Klosteret er historisk viktig for sin del i det 19. århundre kampen for uavhengighet og ligger i et praktfullt fjellandskap.

Ting å gjøre

Sittende over havnen, kommanderende skyline er den store venetianske festningen, som er den største venetianske festningen som noensinne er bygget på Kreta. Bygget i 1570s å forsvare seg mot pirat-angrep, inneholder festningen noen interessante arkitekturen innenfor murene, inkludert en kirke og en moské. Midt imot porten til den Fortesta er byens arkeologiske museet, som ligger i en ombygd tyrkisk bastion. Museet har en samling av minoisk, gresk og romersk finner lagt ut kronologisk.

Historisk og Folk Art Museum ligger i en 17. århundre Venetian Mansion. På showet er en fascinerende samling av lokalt håndverk, smykker, keramikk og musikkinstrumenter. Det er et flott sted for familier og demonstrerer hvordan livet i Rethymnon endret seg lite fra venetianske ganger inntil relativt nylig. Hvis du fortsatt er i humør til å utforske da hodet inn i hjertet av Rethymnon og spaser gjennom den elegante gamle bydelen, en labyrint av trange smug med godt bevarte venetiansk og ottomansk arkitektur.

Kultur

Rethymnon var en gang den gresk-romerske byen Rithymna, og har vært okkupert siden minoisk tid. Byen blomstret i det 16. århundre under venetiansk styre, og blomstret som en intellektuell sentrum. Etter ottomanske styre den russiske hæren kort okkuperte byen i 1897, og deretter i 1913 Rethymnon ble forent med Hellas sammen med resten av Kreta. Byen opprettholder sitt rykte som øyas kulturelle og intellektuelle sentrum, og har også dukket opp som et høydepunkt for feriegjester.

Rethymnon har et levende kulturelt kalender. The Renaissance Festival foregår gjennom hele sommeren fra juni til september og tilbyr et vell av teater, kunstutstillinger og konserter meste på Erofili amfiteateret innenfor området til festningen. I andre halvdel av juli byens Municipal Gardens spille vert til Rethymnon Wine Festival hvor du kan smake kretiske viner og nyte tradisjonell folklore og dans skjermer. De tre ukene av fasten er karneval tid i Rethymnon kulminerte med en storslagen parade gjennom hovedgatene på Shrove søndag.

Uteliv

Rethymnon natteliv har noe for alle, fra travle puber og barer rundt havnen og gatene i gamlebyen, til avslappet, roligere barer langs stranden. For en romantisk middag kan du prøve en av tavernaer med utsikt over venetianske havnen hvor du vil bli behandlet på deilig fersk fisk. I gatene bak indre havn er det et utvalg av barer og diskoteker hvis du har lyst på høy musikk og dans, og veien mellom havnen og byens sentrale torg er stengt for trafikk hver natt for å gjøre vei for fest goers.

For en endring av natur kan du tilbringe natten i mer avslappende feriestedet Georgioupolis bare opp langs kysten eller hvis du har lyst på en natt med dans da stedet å være er Chania , en by som vet å feste!

Bestill din ferie nå!

Rethymnon er et fantastisk feriested med sin imponerende festning, sjarmerende havnen og elegante gamle bydelen. Det finnes et vell av kultur og historie å oppdage, og fantastiske strender hvor du kan nyte sol og sjø. On The Beach er utrolig billig tilbud på fly og overnatting, så bestill nå for en perfekt ferie i idylliske Rethymnon!