Calas De Mallorca, Mallorca

Club Cala Romani

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 4428 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Club Cala Romani ligger i Calas de Mallorca, bare en kort spasertur fra den vakre stranden Cala Domingos og en rekke butikker, barer og restauranter. Hotellet har et av de største anlagte svømmebassengene på Mallorca, som er omgitt av en romslig solterrasse og rolige grønne uteområder. Hotellet er ideelt for familier. Barn kan underholde seg selv i plaskebassenget og kose seg på lekeplassen.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger i nærheten av to flotte strender - Cala Domingos Gran og Cala Domingos Petit. Begge strendene er ca 700 meter fra hotellet.

Avstand til flyplass

Hotellet ligger ca. 60 km unna Palma flyplass.

Overnatting

Hotellet består av 454 rom fordelt på fem etasjer. Dobbeltrom, studioer og leiligheter er tilgjengelige. Ett-romsleilighetene har plass til max. 4 personer, mens studioene har plass til max. 3 personer.

Alle rommene på Club Cala Romani har moderne fasiliteter som passer for enhver gjest. Ett-romsleilighetene har et bad, stue med to sovesofaer og en uttrekkbar seng, to kokeplater, kjøleskap, separat soverom og terrasse. Studioene har bad, stue med to sovesofaer, en uttrekkbar seng, to kokeplater, kjøleskap og privat terrasse. Standard-rommene for 2-3 personer består av et bad, to senger og en terrasse. Alle rom har en safe (mot ekstra kostnad) og telefon.

Mat og drikke

I hotellets hovedrestaurant serveres frokost, lunsj og middag som buffé. Du kan velge mellom å bo i med All Inclusive. Det finnes også en pizzeria samt en bassengbar og en loungebar hvor du kan bestille snacks, si og ulik drikke. Det finnes også flere restauranter og barer i området rundt hotellet.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Stort svømmebasseng omgitt av solterrasser og nydelige grøntområder, separate plaskebasseng for barn, biljard, tennisbaner, bordtennis, squash, volleyball, 5-a-side fotball og lekeplass. Underholdning inkluderer kveldshow, konkurranser, dans og barneklubb.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Konferansefasiliteter

  • Mini-supermarked

  • Parkeringsplass

  • Internett

  • Vaskeri

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.