Ialyssos, Rhodos

Hotel Sunshine Rhodes

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1905 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Populære Sunshine Rhodes er et familievennlig hotell som har perfekt beliggenhet i nærheten av stranden og vannsklier for de minste barna. På hotellområdet finnes det tre store bassengområder, hvorav det største bassenget har en tilhørende bassengbar som serverer enkle retter på terrassen.

Det finnes også to barnebasseng med forskjellig dybde. For deg som liker å holde deg i aktivitet i ferien tilbys det blant annet aerobics og tennis.

Det lokale sentrum i Ialyssos finner du ca 500 meter fra hotellet. Rhodos by, med sitt store utvalg av shopping, uteliv, og restauranter ligger bare 7 km fra hotellet. Perfekt for en dagstur!

\t

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger på en rullesteinstrand.

Avstand fra nærmeste flyplass

Rhodos internasjonale flyplass ligger 8 km fra hotellet.

Overnatting

Her bor du i dobbeltrom hvorav noen av rommene er litt større med adskilt soverom. Under høysesongen, juli – september, finnes det luftkondisjonering tilgjengelig. Alle rommene har enten balkong eller terrasse, TV, safe, et lite kjøleskap, bad og hårtørker. Rommene vaskes 7 dager i uken.

Mat og drikke

På Sunshine Rhodes finnes det en bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag samt en à la carte restaurant som varierer mellom en Gresk og en Italiensk meny. På området finnes dessuten et antall bassengbarer som serverer alt fra drikke og snacks til enklere retter.

Barnestoler finnes tilgjengelig.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

I tillegg til hotellets enorme utendørsområde finnes det også et utendørs treningssenter og diverse sportsaktiviteter for den som vil holde seg i aktivitet.

Det finnes en internasjonal barneklubb med engelsktalende personale og på kveldstid tilbys det underholdning for hele familien. Det finnes også et lite spa hvor du kan få massasje (mot avgift) og solstolene på stranden er gratis for hotellets gjester.

Øvrige tjenester

  • WiFi

  • 24-timers resepsjon

  • Barnepass (mot avgift)

  • Frisørsalong

  • Bagasjeforvaring

  • Minimarked

  • Sykkelutleie

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.