Reiser til Punta Prima

Reis på ferie til Punta Prima

Les mer

Hvis du ønsker å ta pause bort i en opp og kommende feriested med nok av ting å gjøre, så en ferie til Punta Prima vil være rett opp din gate. Ligger i den sørøstlige hjørnet av Menorca i kommunen Sant Luis, og bare rundt 15 minutter fra hovedflyplassen, blander Punta Prima slående vakker natur, med flotte restauranter og barer. Legg til at busstjenester til nabobyer, festivaler å delta og en rekke butikker for alle shopping behov, og du kan se hvorfor Punta Prima holdiays appellerer til mennesker i alle aldre.

Så hvis du er en familie på jakt etter sommer moro, eller et par på jakt etter en romantisk ferie, vil det fantastiske feriestedet Punta Prima gi en Menorca solskinn ferie du ikke vil glemme!

Vis reisemål på kartet

Vær

Sun-tilbedere vil ikke tro lykken, fordi i sommermånedene Punta Prima nyter glohet temperaturer på rundt 30 ° Celsius som Middelhavet om sommeren når sitt høydepunkt. Sollys vil gjennomsnitt om lag 10 timer i døgnet, mens kvelden temperaturer på rundt 24 ° Celsius, er fortsatt svært varm. Men, som den ligger på den ekstreme sørøstkysten av Menorca, er Punta Prima også gjenstand for sterk vind til tider også, noe som vil glede dem som liker pusterom fra solen. Du ønsker kanskje å bruke tjenestene til din spanske hotellet for bading på disse tider, som gjeldende også kan bli ganske sterk, og havet mye kortere og så se opp for Røde flagg, som advarer deg om ikke å svømme i det hele tatt.

Hvis du er på ferie utenfor sommer, besøke i september eller oktober er en god idé da temperaturene vil være mye kjøligere, men fortsatt veldig varmt, men det er mer vind med kjøligere kvelder rundt 20 ° Celsius.

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 26ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Punta Prima mest kjente trekk er dens landskap, som sies å føle seg veldig åpne og romslige - og faktisk er det. Den fantastiske stranden er der de fleste besøkende på Punta Prima helligdager tilbringer sine dager, store og feiing, er det aldri synes å være altfor overfylt, og er alltid ren, mens havet byr farger liker som du aldri har sett før, med lysende blues og dyp marine fargetoner.

Gatene er godt vedlikeholdt, og svært ofte foret med trær og flekker av grønt, noe som gjør en kveldstur en glede. Den lokale hoteller og villaer er like nydelig, hvitkalket og toppet med terracotta tak, vil de sikkert friste deg inn på utkikk etter en ferie eiendom! Utenfor byen, men fortsatt flat, landskapet er mye mer ørken-aktig, med ristet jorden og biter av rock. De som liker mye anstrengelse vil nyte en kveldstur her.

Ting å gjøre

Beach-elskere vil ha funnet sitt paradis, som den mest kjente attraksjonen i Punta Prima helligdager er stranden, som er rundt 2 kilometer lang, og fylt med herlig gylden hvit sand, og flere barer og restauranter bak den for en hyggelig lunsj. Across fra havet er Illa Del Air, ca 1 kilometer offshore. En liten flat øy, vert det en fyr som har falt i ruin, samt en type firfirsle urfolk til Menorca bare. Selv om det ikke er noen offentlig båtturer her, har øya en liten havn perfekt for pedalbåter hvis du føler for å utforske.

For flotte dager på ferie til Punta Prime ta bussen til Mahon , hovedstaden på øya, og hjem til noen av sine mest antikke severdighetene, samt Binibeca , som er vel verdt et besøk; kunstig konstruert for å se ut som et fiske landsby, er det veldig uvanlig og svært pittoresk, og gjør en ideell dag for familier som ønsker å se noe uvanlig.

Uteliv

Uteliv på Punta Prima ferie handler om å slappe av og ta det enkelt, så hvis du deg for en virkelig ville partiet bør du kanskje vurdere å gå Mahon hjelp av byens bussruter, men du bør være forberedt til fest hele natten da dette tjenesten stopper på kvelden. Hvis du ønsker å bo lokalt skjønt, er det beste stedet å gå i Punta Prima langs stranden. Hjem til et godt utvalg av lokale barer og restauranter som serverer tradisjonell spansk mat som paella og calamari, de er livlige og vanligvis gjestfrie, spesielt til barn, slik at familier vil nyte en flott kveld ute.

Denne innstillingen vil også vennligst par, som vil bli behandlet på god mat mens utsikt over en vakker havutsikt. Husk at et hotell vil også gi nattlig underholdning også, så det er rikelig med muligheter for en hyggelig kveld.

Bestill din ferie nå!

Punta Prima holdiays er ideelle for alle som bare ønsker å slappe av på sin velfortjente pause, så hvis du ønsker å besøke en stille by som fortsatt regnes som en up and coming feriemål, så Punta Prima er et ideelt sted å gå. Best av alt, med On The Beach kan du tilpasse din ferie til Punta Prima akkurat slik du liker det, så får jakt for dem prute hoteller og reiser nå med våre praktiske booking system!