Rentefri delbetaling med eBeach.no!

Betal 650,- per person i dag og betal resten til neste år
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Hos eBeach.no forstår vi at det kan gå ut over budsjettet når ferien skal planlegges og bestilles. Derfor ønsker vi at våre kunder skal ha muligheten til å bestille ferien allerede i dag, og delbetale resten av reisen rentefritt senere.

Hvis du reiser om 45 dager eller mer

Hvis det er 45 dager eller mer frem til du reiser kan du delbetale fra 650,- per person når du bestiller. Etter dette skal det neste beløpet, som dekker kostnaden for flybillettene, betales 31 dager etter bestillingen er gjennomført. Resterende hotell- og transferkostnad betales til slutt – senest 14 dager før utreise. Så er det bare å pakke veskene og reise på en velfortjent ferie!

Hvis du reiser snart

Hvis du planlegger å reise på ferie i løpet av de neste 45 dagene, kan du fortsatt benytte deg av vårt rentefrie delbetalingsalternativ. Du betaler for flyreisen ved bestilling, men velger selv når du ønsker å betale for hotell og transfer frem til 14 dager før utreise.

Nedenfor har vi valgt ut noen av våre favoritthotell for deg som ønsker å benytte deg av vårt rentefrie delbetalingsalternativ. Glem ikke at hvis du bestiller en reise om 45 dager eller mer, kan benytte du alternativet med den laveste første delbetalingen.