Alanya, Antalya

Eftalia Splash Resort

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1400 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
På Eftalia Splash Resort kan du nyte en morsom og avslappende ferie for hele familien. Her finnes et badeland med vannrutsjebaner, ett piratskip og en barneklubb som ordner daglige aktiviteter. De voksne kan delta i en aerobictime eller nyte en massasje på hotellets spa. Om kvelden ordnes også underholdning for både store og små.

**Gjester på Eftalia Splash Resort har gratis adgang til svømmebasseng, strand, restauranter, barer, vannrutsjebaner og mer på Eftalia Island. Noen av bildene som vises på denne siden er av Eftalia Island, og ikke av hotellet.**

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 700 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 107 fra Antalyas flyplass.

Overnatting
Du kan velge mellom å bo i standardrom (28 m2) eller familierom (32 eller 50 m2). Samtlige har TV, telefon, internett, klimaanlegg, minibar, hårføner og balkong.

Mat og drikke
I hotellets hovedrestaurant servers frokost, lunsj og middag i bufféform. Her kan du velge å bo med All Inclusive. Det finnes også fem à la carte-restauranter som tilbyr blant annet italienske, tyrkiske og asiatiske retter. I hotellets lobbybar, som er åpen døgnet rundt så kan du bestille snacks og ulik drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hoteller har åtte vannrutsjebaner for voksne og sju for barn. Det finnes også et vannlekeland med et piratskip og fontener. Du kan også spille tennis, basket, dart, strandvolleyball, bordtennis og fotball. Aerobics, vannpolo og vanngymnastikk ordnes også. Nede ved stranden finnes det mulighet til å prøve ulik vannsport. På hotellets spaavdeling finnes badstue, jacuzzi, tyrkisk bad, dampbadstue og massasje. Barn kan delta i miniklubben (for barn mellom 4 – 12 år) så ordnes daglige aktiviteter og på kvelden finnes et underholdningsprogram for hele familien.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Basseng og strandhåndklær (mot depositum)
- Lite supermarked
- Vaskeri
- Parkering
- Safe

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.