Santa Ponsa, Mallorca

Ona Surfing Playa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 331 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Surfing Playa er et enkelt, godt likt og familiært hotell, med et fint badebasseng på hotellområdet. Her bor du i leilighet med kjøkkenkrok slik at det er mulig å lage egen mat. Skulle man ønske å spise ute finnes det en kombinert bar og kafeteria på området hvor man kan kjøpe mat og drikke. Hotellet ligger i nærheten av Santa Ponsa stranden og sentrum med flere restauranter, barer og butikker.

Hotellet ligger i den vakre badebyen Santa Ponsa. Herifra er det bare 20 km til Mallorcas hovedstad Palma - perfekt for en dagstur!

Hvor langt til nærmeste strand?
Hotellet ligger 150 meter fra den lille sandstranden Calo d’En Pellicer og 400 meter fra den fine og brede Santa Ponsa-stranden. Finkornet sandstrand.

Avstand fra nærmeste flyplass
Palmas flyplass ligger 30 km fra hotellet.

Overnatting
Her bor dere i toromsleiligheter, med eller uten havutsikt. Alle leiligheter har kjøkkenkrok med kokeplater, enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap med liten fryser, mikrobølgeovn, vannkoker, og kaffebrygger. Her finnes det også luftkondisjonering (juni-september), satellitt-TV, WiFi, telefon, bad med dusj/badekar og balkong eller terrasse.

Mat og drikke
Hotellet har en snackbar ved bassenget som serverer drikke, smørbrød, pizza, is og mye mer. I tillegg finnes det en kombinert kafeteria/bar der man også kan bestille enklere retter.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
På hotellet finnes det et søtvannsbasseng som er omgitt av en solterrasse med solstoler og parasoller. Nærmeste golfbane ligger 3 km fra hotellet og sentrale Santa Ponsa ligger 200 meter unna.

Øvrige Tjenester
- 24 timers resepsjon
- Valutaveksling
- Vaskeri

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.