Playa De Muro, Mallorca

Playa Garden

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1156 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Playa Garden ligger et stykke fra Alcudia. Det er ikke umiddelbar nærhet til shopping, med leilighetskomplekset ligger like ved Play de Muro-stranden. 10 meter til supermarked.

Hvor langt til nærmeste strand?

20 m

Avstand fra nærmeste flyplass

60 km

Overnatting

Her bor du 2-romsleiligheter for 2-4 personer med soverom og oppholdsrom og balkong.

Alle leiligheter har kjøkkenkrok, vannkoker, elektrisk ovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, bad/dusj og wc, hårføner, telefon, satellitt-tv og aircondition.

Mat og drikke

Du kan bo med selvbetjening da leilighetene har kjøkken. Frokost, halvpensjon og All Inclusive kan bestilles som tillegg mot betaling.

Hotellets gjester får rabatt på hotellets à la carte-restauranter med internasjonal meny. Her er en grillrestaurant som blant annet serverer fisk og vegetariske alternativer. Det er også bassengbar og bar.

All Inclusive innebærer alle måltider (samt drikkevarer) er inkludert i oppholdet. Her inngår dette i All Inclusive-pakken:

Frokost, lunsj – og middagsbuffé, samt lokal vin og øl, brus og mineralvann. Andre alkoholholdige drikkevarer så vel som vin, øl, brus og mineralvann fåes i baren frem til kl. 24.

Enkelte aktiviteter inngår i All Inclusive innenfor visse tidspunkt. Hotellet kan selv forandre innhold og serveringstider i All Inclusive-programmet.

Du opplyses om meny og serveringstider ved ankomst til hotellet.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Aktivitetsteamet arrangerer treningstimer, leker, konkurranser og show. Her er også en spa-avdeling som har hydromassasje, samt vanlig massasje og andre velværebehandlinger mot en ekstra kostnad.

Lekeplass for barna. Trimrom, tennis, innendørsbasseng, utendørsbasseng og barnebasseng.

Øvrige tjenester

  • 24 timers resepsjon

  • Wifi

  • PC med internettilgang

  • Minisafe mot betaling

  • Badehåndkle mot depositum

  • Solsenger på stranden mot betaling

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.