Playa De Muro, Mallorca

Alcudia Pins

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2399 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Alcudia Pins ligger i et rolig og barnevennlig område. Her er flere basseng, aktiviteter for barn og voksne, samt en stor sandstrand. Hotellet har eget supermarked med et velassortert utvalg varer.

Hvor langt til nærmeste strand?

25 meter

Avstand fra nærmeste flyplass

63 km fra Palma de Mallorca Airport

Overnatting

Her bor du 2-romsleiligheter (2-4 personer) med ett soverom og et oppholdsrom eller 3-romsleiligheter (4-6 personer) med to soverom og et oppholdsrom.

Alle leiligheter har telefon, tv, aircondition, barneseng (må forespørres), kjøkkenkrok med kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker og brødrister, bad/dusj og wc, telefon, hårføner, satellitt-tv, aircondition og balkong eller markbalkong.

Du kan forespørre superiorleilighet mot ekstra kostnad. Her får du i tillegg hårføner, badekåpe og tøfler, samt playstation eller dvd-spiller og balkong med solsenger.

Mat og drikke

Her kan du bestille frokostbuffé, halvpensjon med frokost – og middagsbuffé med drikke eller All Inclusive som tillegg.

Bestiller du måltidstype innen du reiser, spiser barn under 12 år gratis sammen med voksne. All Inclusive selges i begrenset antall og kan være utsolgt i visse perioder.

All Inclusive innebærer at alle måltider under oppholdet er inkludert. På Alcudia Pins ser menyen slik ut:

  • Stor frokost og lunsjbuffé.

  • Buffémiddager i hovedrestauranten med mange alternativer for ulike dietter, vegetarianere og barn. Samt en sjokoladefontene til å dyppe frukt og bær i.

  • En middag i tavernaen hvor dere serveres småretter og dessert fra det lokale kjøkkenet.

  • Is, fersk frukt og pizza/pita som mellommåltider.

  • All drikke til maten (lokal øl, vin, brus og vann).

  • Gratis drikke i minst en av hotellets barer frem til kl. 24 (brus, mineralvann, lokal øl og vin samt drinker laget av lokale merker).

Åpningstider for servering i hotellets restauranter og barer meddeles ved ankomst.

Enkelte aktiviteter er inkludert i All Inclusive til begrensede tider.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hovedbassenget har vannsklie, boblebad og bassengbar med en stor terrasse mot havet. Plaskebassenget har små vannsklier og for de aller minste er det babybasseng. Lekeplass.

Her er aktivitetsklubber for barn i ulike aldersgrupper, deriblant dans og bamseklubb. Det arrangeres kveldsunderholdning for barn i regi av et skandinavisk team.

Her er aktiviteter slik som vanngymnastikk, fotball og volleyball. Treningstimer for voksne og svømmeskole for barn under høysesongen.

Du kan ta lokalbuss til Alcudia setrum – her finnes shopping, restauranter, kaféer og alt fra trivelige små tapasbarer til eksklusive fiske – og skalldyrsrestauranter. Hotellet leier ut sykler om du ønsker å se deg omkring. 7 km til havnen og 5 km til dollar street.

Øvrige tjenester

  • 24 timers resepsjon

  • PC med internettilgang

  • Gratis wifi

  • Bassenghåndkle

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.