Palma Nova, Mallorca

Leonardo Royal Hotel Mallorca Palmanova Bay

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3017 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Alua Palmanova Bay er ett trivelig leilighetshotell med sentral beliggenhet og flott havutsikt. Hotellet ligger på utkanten av turistbyene Palma Nova og Magaluf, og du bor bare en kort spasertur fra både strand og sentrum. I området rundt hotellet finnes godt med restauranter, butikker, barer og nattklubber. Hotellet er familievennlig med er også populært blant ungdommer i høysesongen. Her finnes et bassengområde hvor du finner et separat barnebasseng med en vannlekeplass for hotellets yngre gjester. Måltidene kan du enkelt lage selv i leiligheten eller spise på hotellets buffetrestaurant, hvor temakvelder også ordnes to ganger i uken.

Vennligst observer att hotellet ligger i en høyde og anbefales ikke for reisende med gangvanskeligheter.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 200 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 28 km fra Palmas flyplass.

Overnatting

Her bor du i lyse leiligheter med ett eller to rom. Visse leilighetstyper har havutsikt. I samtlige finnes klimaanlegg, fullt utrustet bad med badekar/dusj, TV, internett, telefon, balkong og kjøkkenkro. I kjøkkenkroen finnes kokeplater, kjøleskap/fryser, brødrister, mikrobølgeovn, vannkoker og enkel kjøkkenutrustning. Krybber kan leies ved forespørsel.

Mat og drikke

Hotellet har en restaurant hvor frokost, lunsj og middag serveres i bufféform. Rettene er internasjonale og show cooking tilbys. Du kan velge å bo med All Inclusive, og to ganger i uken ordnes en bassengbar og en loungebar hvor du kan bestille variert drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På hotellområdet finnes en solterrasse med parasoll og solsenger hvor du har utsikt over havet. Her finner du også et utendørsbasseng med en vannlekeplass for de yngste. For barn finnes også en lekeplass, et lekerom og en barneklubb (for barn mellom 4 – 12 år) som ordnes ulike aktiviteter.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Klimaanlegg

  • Internett

  • Safe

  • Supermarked

  • Basseng og strandhåndklær