Palma Nova, Mallorca

Fergus Style Tobago

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 551 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Fergus Tobago har en perfekt beliggenhet, rett ved den lange sandstranden og butikkene i Palma Nova. Her er det gangavstand til alt du trenger! Alle rom på hotellet har balkong og du kan velge å ha utsikt over havet og den vakre Palma Nova – bukten. Her trives familier, par og vennegjenger.

Hvis du ønsker det er det godt mulig å gå en tur langs stranden (3 km) til den livlige feriedestinasjonen Magaluf, hvor du finner et stort utvalg av barer og nattklubber. Hotellet ligger ca 20 km fra Mallorcas hovedstad Palma. For den eventyrlystne kan man leie sykkel fra resepsjonen og reise på oppdagelsesferd på to hjul.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand til flyplassen

Hotellet ligger cirka 30 km fra Palma flyplass.

Overnatting

Her bor du i lyse og romslige rom med balkong. Alle rom har luftkondisjonering, fullt utrustet bad med badekar eller dusj, safe, TV, telefon og garderober.

Mat og drikke

På hotellområdet finner du bufférestaurant, kafé og bar ved bassenget. Velger du å reise med All Inclusive er alle måltider, drikke og snacks inkludert i prisen. Det finnes også et stort utvalg av restauranter, barer og kafeer i nærområdet rundt hotellet.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har basseng, barnebasseng og solstoler. I tillegg står hotellet for underholdning og kveldshow, som for eksempel kabaret og flamencoshow.

Golfbanene Poniente og Sta Ponsa ligger cirka 3 km fra hotellet. Mallorcas hovedstad Palma ligger cirka 20 km fra hotellet og er lett tilgjengelig via lokaltransport.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett

  • Bilog sykkelutleie

  • Parkering

Lokal avgift tilkommer for enkelte fasiliteter.