Torrenova, Mallorca

Bahia Principe Sunlight Coral Playa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 879 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Her bor dere på et førsteklasses hotell med en vakker beliggenhet ved stranden i Magaluf. Hotellet ligger på en klippe. For å komme seg ned til strandnivå tar man en heis ned. Her finnes en restaurant som serverer à la carte og en snackbar hvor mindre matretter serveres. På bassengområdet finnes et stort basseng og et barnebasseng. Når dere ønsker å slappe av finnes en velværeavdeling hvor dere kan få massasje eller andre behandlinger mot en ekstra kostnad. Hotellets personale arrangerer daglige aktiviteter for liten som stor, og om kvelden tilbys underholdning. Under høysesongen lokker hotellets beliggenhet og det nære utelivet et ungt publikum.

Hvor langt til nærmeste strand

50 meter

Avstand fra nærmeste flyplass

28 km fra Palmas flyplass

Overnatting

Her bor dere i dobbeltrom – eller tvillingrom med telefon, tv, minibar (avgift), hårføner, airconditio og WiFi (avgift). I baderommet finnes badekar og toalett. Alle rom har balkong.

Mat og drikke

Frokostbuffet inkludert. Kan bestille All Inclusive og halvpensjon mot tillegg.

Her finnes en buffèrestaurant og en italiensk à la carte-restaurant, samt en snackbar hvor dere kan spise små måltider. Bor dere med All Inclusive inngår alle måltider servert som buffé, samt snacks fra snackbaren.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes et fint bassengområde med basseng og separat barebasseng. Disse omgis av gratis solstoler og parasoller. Bordtennis og biljard tilgjengelig. Hotellets verter arrangerer aktivitetsprogram om dagene. Om kvelden holdes underholdning.

Hotellet har en spa-avdeling med boblebad, massasje og andre behandlinger mot en ekstra kostnad.

Øvrige tjenester

  • 24 timers resepsjon

  • WiFi i fellesareal

  • Valutaveksling

  • Bagasjeoppbevaring

  • Vaskeriservice

  • Bilutleie

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.