Playa De Muro, Mallorca

Viva Blue & Spa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2597 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Viva Blue er et stort familievennlig hotell i nærheten av Playa del Muro, i en lun del av populære feriebyen Alcudia. Her finnes fasiliteter som passer gjester i alle aldre. For barn finnes også et aktivitetsbasseng med ett piratskip og vannrutsjebaner og for voksne finnes et herlig avslapningsbasseng som er omringet av solsenger. For de som liker å trene finnes et velutrustet treningssenter. Om du virkelig vil koble av, så finnes en badstue, en jacuzzi og tilbyr massasjeservice.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger bare 350 meter unna.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 60 km fra Palmas flyplass.

Overnatting

Dette hotellet tilbyr toromsleiligheter med separat soverom og hverdagsrom. Alle leiligheter har balkong eller terrasse, klimaanlegg (15/6 -15/9), satellitt-TV, telefon, hårføner og badekar med dusj, samt toalett. I leilighetene har dere også en kjøkkenkrok med kokeplater, mikrobølgeovn, brødrister, kaffebrygger og vannkoker.

Mat og drikke

Her finnes en bufférestaurant som serverer både lokale og internasjonale retter. I restaurant El Patio serveres mat à la Carte og spesialkost kan lages om man sier fra på forhånd. Inne på lunsjrestauranten Lupita Terrace serveres meksikansk mat hver dag og i bassengbaren La Palapa serveres drikke og snacks/enklere måltider.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På Viva Blue finnes flere ulike bassengområder så her finnes noe for alle. Hotellet har et sportsbane hvor du kan prøve på ulik sport og et treningssenter finnes også. For barn finnes også et piratskip i ett av bassengene, en lekeplass.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Trådløst internett (i alle fellesareal)

  • Valutaveksling

  • Bagasjeoppbevaring

  • Parkering

  • Vaskeri

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.