Alcudia, Mallorca

Siesta I

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1356 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Siesta I er et prisgunstig hotell som er populært blant barnefamilier. Hotellet er omgitt av en nydelig hage, og har svømmebasseng for voksne med integrert barnebasseng, samt et badeland. Her kan gjestene slappe av i solsenger eller holde seg aktive med et utendørs treningsområde.

Leilighetskomplekset ligger mellom en innsjø og fjell i det populære Pere Mas området. Leilighetene er også i nærheten av den historiske byen Alcudia og bare 3 km unna Albufera naturpark. Dette gjør at beliggenheten til leilighetene passer utmerket for å nyte en sporty ferie og for å utforske områdets kulturliv.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger 1km fra stranden.

Avstand fra flyplass

Flyplassen ligger 60 km unna hotellet.

Overnatting

Rommene er komfortabelt utstyrt med private bad, hårføner, telefon, trådløst internett (mot avgift), TV, luftkondisjonering, varmeovn og en safe. Det er også et kjøkkenkro, kjøleskap, flislagt gulv og en salong i hver leilighet.

Mat og drikke

Til frokost og middag kan gjestene velge mellom buffé fra restauranten eller fra à la carte menyen. I tillegg finnes det en snackbar på uteområdet.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes det et stort utvalg aktiviteter for gjester med et spillerom, konferanserom og et TV-rom, tennis, bordtennis og biljard. Det er også en rekke andre fasiliteter tilgjengelig som PC’er med internett, mulighet for leie av sykkel eller bil, og underholdning for de yngre besøkende. Hotellet har også et underholdningsprogram som varierer etter sesongen. Nærmeste golfbane er 3km unna hotellet.

I hagen er det er svømmebasseng med eget barneområde, en solterrasse med solsenger og parasoller, et lite badeland, utendørs treningssenter, middelhavshage og en snackbar.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Heis

  • Safe

  • Valutaveksler

  • Lite supermarked

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.