Santa Susanna, Costa Brava

H.TOP Royal Sun

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1404 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

H. Top Royal Sun ligger rett ved strandpromenaden i Santa Susanna. Herfra har gjestene en vakker utsikt over havet, og kan enkelt vandre ned til strandkanten. På hotellområdet finnes det et utendørsbasseng, omgitt av en solterrasse med solstoler og parasoller. Hotellet tilbyr også underholdning, i tillegg til en internasjonal barneklubb for barn mellom 4 og 12 år. I hotellrestauranten kan gjestene spise buffé og i baren kan det bestilles drikke for å slukke tørsten. Med TOP Passport, så får du tilgang til alle fasiliteter på alle av H.TOP sine trestjernershotell. Om du bestiller er All Inklusive GOLD, så får du også tilgang til alle firestjernershotell i tillegg (med unntak av H.TOP Amaika). Du får også tilgang til TOP Free Bus som er går mellom alle hotellene mellom Lloret de Mar til Calella under høysesongen. Takket være TOP Mini Club, så finnes det en rekke underholdning for hele familien. Om du vil ta deg ut på egenhånd så får du også eksklusive rabatter på Barcelona excursions og Medieval Castle show.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger ca 35 km fra Gironas flyplass og ca 80 km fra Barcelona El Prat.

Overnatting

Alle rom har klimaanlegg, TV, telefon, internett og balkong eller terrasse. Krybber for barn finnes ved forespørsel.

Mat og drikke

Hotellet tilbyr en internasjonal buffé til frokost, lunsj og middag, go du kan velge All Inclusive. Det finnes også en bar som serverer drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes det et utendørsbasseng omgitt av en solterrasse med solstoler og parasoller. På området finnes det også en lekeplass og et spillrom. Det finnes også en barneklubb for dem mellom 4 og 12 år. Om kvelden tilbys kveldsunderholdning.

Øvrige tjenester

- Døgnåpen resepsjon - Internett - Klimaanlegg - Valutaveksling - Bagasjeoppbevaring - Vaskeri - Safe Lokal avgift kan tilkomme for en del av fasilitetene.