Calella, Costa Brava

H.TOP Olympic Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2611 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Dette hotellet er av en enklere standard og ligger sentralt til i Calella. Det er ideelt for familier og par på jakt etter en rimelig ferie. Butikker, barer og restauranter ligger kun en fem minutters spasertur fra hotellet.

Med TOP Passport, så får du tilgang til alle fasiliteter på alle av H.TOP sine trestjernershotell. Om du bestiller er All Inklusive GOLD, så får du også tilgang til alle firestjernershotell i tillegg (med unntak av H.TOP Amaika). Du får også tilgang til TOP Free Bus som er går mellom alle hotellene mellom Lloret de Mar til Calella under høysesongen. Takket være TOP Mini Club, så finnes det en rekke underholdning for hele familien. Om du vil ta deg ut på egenhånd så får du også eksklusive rabatter på Barcelona excursions og Medieval Castle show.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Den nærmeste sandstranden ligger 350 meter unna.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 41 km fra Girona flyplass og 72 km fra flyplassen i Barcelona.

Overnatting
Rommene har plass til maksimum fire voksne personer, hvor to ekstrasenger kan legges inn. Alle rom har klimaanlegg, satellitt-TV, telefon, bad, dusj, WC, og balkong eller terrasse.

Mat og drikke
Hotellet tilbyr All Inclusive med ekstra kostnad. Da inngår alle dagens måltider, drikke og snacks i hovedregningen. Serveringstidene for hovedmåltidene er som følger.

- Frokost fra kl. 08:00 til 10:00.
- Lunsj fra kl. 12:00-14:00.
- Middag fra kl. 19:00-21:30.

Alle måltidene er servert som buffé. Mellom måltidene vil en selvbetjent buffé være åpen for gjester. Lokalproduserte drikkevarer med eller uten alkohol er tilgjengelige mellom 10:00 og 24:00.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har et eget bassengområde, hvor det også finnes et separat basseng for barn. Disse er omringet av solsenger og parasoller. Hotellet har også ett underholdningsprogram med aktiviteter på dag og kveldstid.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Lounge
- Diskotek og live musikk
- Klimaanlegg

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.

Vis hotell og strender på kartet