Calella, Costa Brava

H.TOP Olympic Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2804 vurderinger

Les mer om hotellet

b>Oversikt
Dette hotellet er av en enklere standard og ligger sentralt til i Calella. Det er ideelt for familier og par på jakt etter en rimelig ferie. Butikker, barer og restauranter ligger kun en fem minutters spasertur fra hotellet, og stranden ligger bare 400 meter unna.

Med TOP Passport, så får du tilgang til alle fasiliteter på alle av H.TOP sine trestjernershotell. Om du bestiller er All Inklusive GOLD, så får du også tilgang til alle firestjernershotell i tillegg (med unntak av H.TOP Amaika). Du får også tilgang til TOP Free Bus som er går mellom alle hotellene mellom Lloret de Mar til Calella under høysesongen. Takket være TOP Mini Club, så finnes det en rekke underholdning for hele familien. Om du vil ta deg ut på egenhånd så får du også eksklusive rabatter på Barcelona excursions og Medieval Castle show.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Den nærmeste sandstranden ligger 400 meter unna.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 41 km fra Girona flyplass og 72 km fra flyplassen i Barcelona.

Overnatting
Rommene har klimaanlegg, TV, telefon, bad, dusj, WC, og balkong eller terrasse.

Mat og drikke
Hotellets restaurant serverer frokost, lunsj og middag i buffèform. Rettene er både lokale og internasjonale. Du kan velge å bo med All Inclusive. Det finnes en bar hvor du kan bestille snacks og ulik drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har et eget bassengområde, hvor det også finnes et separat basseng for barn. Disse er omringet av solsenger og parasoller. Hotellet har også ett underholdningsprogram med aktiviteter på dag og kveldstid og en barneklubb for dem mellom 4 – 12 år.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Parkering
- Valutaveksling
- Safe

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.

Vis hotell og strender på kartet