Muchamiel, Costa Blanca

Sercotel Hotel Bonalba Alicante

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2435 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Hotel Bonalba Alicante er det perfekte hotellet for deg som er ute etter en avkoblende golfreise! Hotellet har en egen 18-hulls golfbane som ligger rett ved hotellet og i området omkring finnes ytterlige 20 ulike golfbaner å velge mellom. Hotellet har en grønn og koselig hage med et stort basseng. Her kan du koble av i hotellets spa og nyte gode middager i en av hotellets restauranter. Hotel Bonalba Alicante ligger i et rolig område, i nærheten av en strand (3 km) og byen Alicante (16 km).

Hvor langt til nærmeste strand?

3 km fra Campello strendene og 4 km fra San Juan strendene.

Avstand fra nærmeste flyplass

25 km fra Alicante flyplass.

Overnatting

Her bor du i lyse og pent innredde dobbeltrom. I alle rom finnes bad med badekar/dusj, hårføner, telefon, TV, gratis internett, samt vannkoker. Alle rom har også balkong/terrasse.

Mat & Drikke

På hotellområdet finnes to restauranter som serverer både buffè – og à la carte måltider. Her finnes også cafè og bar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har et stort uteareal med basseng, barnebasseng, solstoler og parasoller. Her finnes også treningssenter, samt spa med innendørsbasseng, badstue og boblebad. Vil du slappe av skikkelig kan du benytte deg av hotellets spabehandlinger og massasje (mot avgift).

Rett ved hotellet (150 m) finner du hotellets egen 18-hulls golfbane. Hotellet tilbyr utleie av golfutstyr. I tillegg kan du velge å boltre deg på de 20 andre nærliggende golfbanene i Alicante. Som hotellgjest tilbys du rabatt på flere disse banene.

For de minste finnes det lekeplass, barnebasseng og barneklubb (juli og august).

Fra hotellet er det 3 km til Campello strendene og 4 km til San Juan stranden. Du bor cirka 16 km (20 min i bil/buss) fra byen Alicante.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • Gratis WiFi i resepsjonen

  • Sykkelutleie

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.

Tilsvarende hoteller