Cala De Finestrat, Costa Blanca

Magic Tropical Splash

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2105 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

På Magic Tropical Splash finnes alt du måtte trenge for en vellykket familieferie. Hotellets, som ble renovert i 2017 har blant annet en morsom vannlekepark med flere vannrutsjebaner og er stort herlig bassengområde med Bali beds. Her finner du tre restauranter, hvorav en har pirattema og flere barer hvor du kan kjøle deg ned med en drink ved bassengkanten. Pass på å nyte avslappende behandlinger på hotellets spa, mens barn kan delta i barneklubbens morsomme aktiviteter.

**Gjester med Ultra All Inclusive med opphold som varer i syv eller flere netter får ekskursjoner inkludert i prisen.**

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger 600 meter fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 53 km fra Alicantes flyplass.

Overnatting

Du kan velge mellom å bo i leiligheter med to eller tre rom. Det finnes også større treromsleiligheter på ca 120 m². Samtlige har klimaanlegg, TV, telefon, internett, hårføner og en romslig balkong eller terrasse. Her finnes også en kjøkkenkro eller et kjøkken (avhengig av leilighetstype) med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, fasiliteter til å lage kaffe og te samt enklere kjøkkenutrustning. Krybber kan leies ved forhåndsspørsel.

**Vennligst merk deg at utdrikningslag, ungdomsgrupper og lignende reisefølger er ikke tillatt på hotellet.**

**Vennligst merk deg at hotellet tillater ikke gruppebestillinger for mer enn to rom under samme navn. For familiebestillinger må gjester bestille to rom og deretter eventuelle andre rom må bestilles under et annet navn i reisefølget. Hotellet kommer til å avbestille alle bestillinger hvor mer enn to rom er under samme navn.**

Mat og drikke

I hotellets hovedrestaurant, Caribe, serveres frokost, lunsj og middag i bufféform. Du kan velge å bo med All Inclusive eller Ultra All Inclusive. Det finnes også en restaurant ved bassenget og en taverna med pirattema som spesialiserer seg på amerikanske retter og denne inngår kun i Ultra All Inclusive, samt en ekskursjon. Hotellet har også flere barer med ulike tema hvor du kan bestille retter, snacks og ulik drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har en stor solterrasse med flere jacuzzis, Bali beds og et lagunelignende basseng med en grunnere del for barn. Det finnes også en 3000 kvm stor vannpark med 6 vannrutsjebaner og en vannlekeplass i form av et piratskip. Hotellet har også et treningssenter og et spillerom med TV-spill. Barn kan delta i barneklubben og leke i aktivitetsrommet. På hotellets spa finnes jacuzzi, tyrkisk bad, badstue og en rekke andre fasiliteter og behandlinger.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Klimaanlegg

  • Internett

  • Safe

  • Valutaveksling

  • Vaskeri

  • Bagasjeoppbevaring

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.