Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Benidorm, Costa Blanca

Palm Beach Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2706 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Her bor du bare 1 km fra det travle sentrum av Benidorm, og kun 200 meter fra barer, restauranter og butikker. På Palm Beach Hotel får bor du i hager med palmetrær, et hotell med elegant stil og en rekke fasiliteter. Ettersom hotellet er bygget i høyden holder det deg borte fra støy og forstyrrelser med fortsatt innen nærhet til alt. Lokal kollektivtrafikk finnes rett ved hotellets inngang, og det finnes en gratisbuss til stranden.

Hotellet tilbyr spesielle oppgradering for gjester med halvpensjon og fullpensjon, og dette er kun tilgjengelig mellom 1 mai og 31 oktober. Alle bestillinger for syv netter eller mer som også har halvpensjon eller fullpensjon får gratis inngang til Aqualandia, Terra Mitica, Mundomar eller Iberia Park.

**Vennligst merk deg at hotellet ikke aksepterer utdrikningslag eller lignende gruppereiser og hotellet reserverer retten til å avvise slike gruppebestillinger selv om de er under flere navn. Om en gruppebestilling av lignende natur skulle skje på hotellet, så vil de reservere retten til å ta et €300 per person ved innsjekking. Om skade skjer på leiligheten under oppholdet så vil hotellet tilbakeholde hele depositumet. Hotellet har også retten til å avbestille oppholdet til enhver tid.**

**Vennligst merk deg at hotellets plassering gjør det vanskelig å nå for dem med nedsatt funksjon eller bevegelighet. **

** Gjester som bestiller syv netter på romtypene Mundomar eller Aqualandia vil få gratis entree til parken. Om gjester bestiller 14 netter så vil de få entree til beggge parkene. Dette gjelder kun til bed & breakfast-bestillinger og avhenger av parkens åpningstider.**

**Hotellets kjøkken vil være stengt for renovasjon mellom 07/01/2020 inntil 10/04/2020.**

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Den nærmeste stranden ligger 750 m fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 61 km fra Alicante Airport.

Overnatting
Her kan du velge mellom 389 Standard, Junior Suites og en Imperial Suite. Alle værelser har bad, hårføner, telefon, TV, minibar, klimaanlegg og terrasse.

Mat og drikke
Her får du en rekke ulike serveringssteder. Her finnes en kaffebar hvor du får en rekke lettere snacks og en avslappet atmosfære. I tillegg finnes det en bassengbar og en terrasse i hagen. Hotellet hovedrestaurant, El Patio, serverer en buffet og har tradisjonell spansk dekor. Gallamiddager serveres Første juledag og Nyttårsaften.

Du kan bestille opphold med All Inclusive under visse forhold. Serveringstider og serveringssted kan endres. Kun en drikke per person kan bestilles om gangen og dette kan ikke deles med andre personer. All Inclusive avsluttes avsluttes klokken 12:00 på dagen du sjekker ut. Her får du et variert underholdningsprogram samt gratis daglig entre til Aqualandia, Mundomar, Terra Mìtica og Iberia Park (åpningstider varierer).

**Vennligst merk deg at fra og med 1 November så vil ikke All Inclusive være tilgjengelig på ubevisst tid.**

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Her blir du tilbudt en rekke aktiviteter og tjenester, inkludert El Temple discotheque, et innendørsbasseng, utendørsbasseng og en rekke sport og aktiviteter. Her finner du og flotte fasiliteter for bilutleie og parkering. Om du vil slappe av finnes spafasiliteter og behandlinger. Her finnes også underholdning av alle slag.

Øvrige tjenester
- Klimaanlegg
- Underholdning
- Treningssenter
- Barneklubb
- Internett
- Døgnåpen resepsjon
- Valutaveksling
- Lekeplass
- Vaskeri

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.