Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Bugibba, Malta

Mavina Hotel & Apartments

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 626 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

På Mavina Hotel bor du sentralt i den populære turistbyen Bugibba. Hotellet tilbyr leiligheter med balkong og klimaanlegg. De har også en kjøkkenkro, så du kan enkelt lage dine egne måltider. På solterrassen finnes et basseng og et separat barnebasseng. Du kan besøke restauranten, pizzeriaen og baren. I nærheten finner du også butikker, kafeer og underholdning. Dessuten ligger Maltas akvarium bare 15 minutters spasertur borte, perfekt for en dagsutflykt for hele familien.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 500 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 20 km fra Maltas flyplass.

Overnatting

Hotellet tilbyr leiligheter med ett, to eller tre rom, og disse er fordelt på to bygninger. Samtlige har kjøkkenkro med kjøleskap og enklere kjøkkenutrustning. Her finnes også klimaanlegg, TV og balkong eller terrassen.

Mat og drikke

Hotellet har en restaurant og en pizzeria. Du kan også bestille kald drikke, med eller uten alkohol, på hotellets bar. Takket være den sentrale beliggenheten finnes også en rekke ulike matbutikker, restauranter og barer i nærheten.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har en solterrasse med solsenger, og et utendørsbasseng med grunnere barnebasseng for de yngre gjestene. Internett finnes tilgjengelig i alle fellesrom uten kostnad. Ingen aktiviteter tilbys, med ved den nærliggende stranden kan du for eksempel prøve ulik vannsport.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett

  • Parkering

  • Klimaanlegg

  • Safe

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.