Coral Bay, Paphos

Aqua Sol Holiday Village Water Park Resort

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 428 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Aquasol er en stor hit for familier med barn i alle aldre, noe som er lett å forstå når man ser hotellets eget badeland! Her finnes det lange, spennende vannsklier som garanterer at det kiler i magene til både små og store. På hotellområdet finnes det også en Lazy River der man kan slappe av og flyte på madrasser og ringer, samt en vannlekeplass for barn.

Dette firestjerners leilighetshotellet ligger dessuten midt på stranden og 2,5 km fra byen Lempa.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger på stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 25 km fra Paphos International Airport.

Overnatting
Hotellet består av 74 studioleiligheter og 75 leiligheter med separat soverom. Studioleilighetene har kjøkkenkrok, telefon, radio, TV, safe, luftkondisjonering, kjøleskap, vannkoker, brødrister, bad og balkong eller veranda. Resten av leilighetene har et separat soverom med dobbelseng, stue, luftkondisjonering, telefon, safe, kjøkkenkrok, TV, radio, ovn, vannkoker, brødrister, kjøleskap, bad og balkong eller veranda.

Mat og drikke
Hotellet serverer frokost-, lunsj-, og middagsbuffé i hovedrestauranten Aphrodite. En gang iblant arrangeres det temakvelder hvor gjestene kan prøvesmake retter fra ulike deler i verden. Ved bassengområdet ligger Aphrodite Open Air Tavern - en bar med et bredt vinsortiment og en spektakulær beliggenhet med utsikt over middelhavet og de fine fossefallene over hotellbassenget.

All inclusive-programmet består av frokost 07.00-10.00, lunsj 12.30-14.30 middag 19.00-21.30. Mellom måltider kan man bestille snaks og is fra bassengbaren 10.30-12.30 og 14.30-18.30. Mellom 22.00-23.30 serveres det kalde skiver i hovedrestauranten. Lokala drikke serveres under måltider og fra bassengbaren 10.30-17.30, hovedbaren 16.30-23.30 og hovedrestauranten 19.00-21.30.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
- To utendørsbasseng
- Ett innendørsbasseng
- Badeland med seks vannsklier, vannlekeplass og en Lazy River.
- Populær kveldsunderholdning.
- Tennis
- Badstu
- Barneklubb for aldrene 4-12.
- Barnebasseng
- Lekeplass
- Spabehandlinger

Øvrige tjenester
- Resepsjon
- Solstoler og parasoller
- WiFi i utvalgte områder

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.