Geroskipou, Paphos

Aquamare Beach Hotel and Spa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1538 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dette hotellet ligger rett ved en av verdens vakreste bukter, og Aquamare Beach er perfekt om du vil bo i vakre omgivelser. Her får du et herlig spa og et avslappende bassengområde, som er perfekt alle reisende til å nyte en herlig ferie i solen.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Dette hotellet ligger ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Dette hotellet ligger 13,5 km fra Paphos Airport.

Overnatting

Dette hotellet tilbyr Standard og Superiorrom samt Family og Royal Executive Suites. Sammenhengende rom finnes også, perfekt for familier og større reisefølger.

Uansett hvilken type rom du velger så får du privat bad med en dusj og privat balkong. I tillegg finner du klimaanlegg, satellitt-TV, hårføner og en safe med trådløst internett mot en lokal avgift.

Mat og drikke

Her kan du starte dagen med en herlig frokostbuffè mellom 07:00 -10:00. Lunsj følger også med mellom 13:00 – 14:30. Middag får du på Ambrosia, og her serveres et perfekt utvalg av lokale og internasjonale retter mellom 19:00-21:15. Om du ønsker en enda mer luksuriøs opplevelse finner du Sunset à la Carte Restaurant. Her serveres flotte retter til en herlig utsikt tre ganger i uken.

For drikke finnes to barer med cocktails og meze, en taverna på stranden og en rekke elegante drinker i Nektor Bar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Ettersom hotellet ligger rett i en herlig grønn hage så har bassenget en lun og flott atmosfære. Her finner du også et plaskebasseng til barn og en boblebad. Det finnes også et basseng innendørs som holdes oppvarmet hele året, med et flott treningssenter og badstue. Barn vil også elske den morsomme barneklubben, samt det finnes gratis trådløst internett over hele området.

Hotellets spa, L’Aqua, har en rekke herlige behandlinger og fasiliteter.

Øvrige tjenester

  • Klimaanlegg

  • Treningssenter

  • Internett

  • Spa

  • Valutaveksling

  • Safe

  • Vaskeri

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.

Tilsvarende hoteller