Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Puerto Santiago, Tenerife

Landmar Hotel Playa La Arena

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 6578 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Be live Playa La Arena Hotel er et stort, familieorientert hotell i Tenerife. Dette hotellet ligger rett ved kysten, like ved stranden som er dekket av kullsort vulkansk sand. Dette hotellet ligger i flotte hageområder med fossefall og passer alle aldersgrupper, spesielt unge barn. Hotellet har flotte fasiliteter og aktivitetstilbud. Bye Puerto Santiago ligger også like ved, og her finner du restauranter og barer.

**Vennligst merk deg at hotellets infinitybasseng er stengt frem til 31/91/2019 grunnet renovasjonsarbeid. Hotellets vil tilby gratis buss til byen, til hotellets spa på Be Live Family Costa los Gigantes, gratis safe og husets vin gratis på Mylos restaurant under denne tiden. Gjester som bor her i syv eller flere netter vil også kunne ta del i ekskursjonene til Masca Beach. Tjenestene må bestilles på hotellet og tilgjengelighet kan variere. **

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Dette hoteller ligger bare 100 m fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 41 km fra Tenerife South Airport og 80 km fra Tenerife North Airport.

Overnatting
Her finner du rom med smakfull innredning og et en-suite bad med hårføner, balkong, telefon med direktevalg, satellitt-TV, minibar, safe og klimaanlegg.

Mat og drikke
Restauranten på Be Live La Arena Hotel serverer fantastiske retter, og her varieres menyen ofte samt det tilrettelegges for forskjellige behov. Lokal drikke, show-cooking og den beste lokale og internasjonale maten finner du i hotellets buffet. La Palapa restaurant er åpen for mat og drikke gjennom hele dagen. I tillegg finner du Piano Lobby Bar, som er åpent til sent og har en avslappet atmosfære og den beste musikken.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Dette hotellet har to svømmebasseng, et separat basseng for barn med rutsjebaner og en solterrasse med solsenger og parasoller. Det finnes også et variert sportstilbud, samt et treningssenter, massasje, biljard og tennis mot avgift. Stranden med solsenger (mot avgift) finnes like ved.
Barn har tilgang til leker, konkurranser og et minidisko på kveldene som arrangeres av hotellets underholdningsteam. Det finnes også et show i musikkhallen for alle gjester.

Øvrige tjenester
- Klimaanlegg
- Underholdning
- Treningssenter
- Barneklubb
- Internett
- Døgnåpen resepsjon
- Valutaveksling
- Bagasjeoppbevaring
- Safe
- Vaskeri

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.