Puerto De La Cruz, Tenerife

Hotel Trianflor

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 903 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Hotel Trianflor ligger i Puerto de la Cruz, på Tenerifes nordvestlige side. Det noe slitte hotellet tilbyr rom med klimaanlegg og balkong, og i bufférestauranten tilbys sesongbaserte retter og show cooking. Du kan koble av på den solrike terrassen med utendørsbasseng og en bassengbar hvor du kan bestille kjølig drikke. Stranden ligger bare 10 minutter unna til fots og i området rundt finnes mange butikker, barer og kafeer.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger ca. 800 meter unna.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 30 km fra Tenerifes nordlige flyplass og 87 km fra Tenerifes sørlige flyplass.

Overnatting
Her kan du velge mellom dobbeltrom eller superiorrom. De sistnevnte ligger på de øverste etasjene. Samtlige har klimaanlegg, TV, hårføner og møblert balkong med variert utsikt.

Mat og drikke
I hotellets restaurant serveres frokost, lunsj og middag i bufféform. Rettene varierer fra sesong og show cooking tilbys. Det finnes også en bassengbar og en lobbybar hvor du kan bestille drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
På hotellets takterrasse finnes en solterrasse med parasoll og solsenger samt et utendørsbasseng. Du kan også spille minigolf, tennis, bordtennis og boule. Det finnes også en badstue, en frisørsalong og mulighet til å bestille massasje. I lobbybaren ordnes livemusikk og annen underholdning.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Frisørsalong
- Safe

Vis hotell og strender på kartet