Los Cristianos, Tenerife

Costa Mar

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 179 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Costa Mar er et prisvennlig hotell som ligger sentralt i havnen i Los Cristianos. Hotellet er noe slitt og passer deg som helst vil spare på hotellet og legge feriebudsjettet på utflykter, restaurantbesøk og shopping. Med bare noen minutters spasertur til stranden så kan du utnytte soltimene til det fulle. Dessuten har hotellet bilutleie om du vil reise rundt og oppdage alt det vakre Tenerife har å tilby.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger bare 50 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 18 km fra Tenerifes sørlige flyplass og 81 km fra Tenerifes nordlige flyplass.

Overnatting

Du bor i lyse og enkle leiligheter med en sitteplass, kjøkkenkrok med kjøleskap, kaffekoker og enklere kjøkkenutrustning samt møblert balkong.

Mat og drikke

Hotellet tilbyr ingen måltider, men du kan enkelt lage din egen mat i leiligheten. I Los Cristianos finnes også en mengde ulike restauranter og serveringssteder. Hotellet har en loungebar hvor du kan nyte iskald drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har et utendørsbasseng og en solterrasse med utsikt mot havet. Hotellet har også bil og sykkelutleie, samt at du kan ta en lokalbuss fra busstasjonen som ligger en fem minutters spasertur fra hotellet. I området finnes også en mengde ulike barer, restauranter og turistkontoret ligger bare 500 meter unna. Dessuten går det ferjer regelmessig til både La Palma og landsbyen La Gomera.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Parkering

  • Bil og sykkelutleie

  • Bagasjeoppbevaring

  • Safe

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.