Playa Blanca, Lanzarote

THB Tropical Island

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2785 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

THB Tropical Island er et stort hotell i Playa Blanca på Lanzarote. Her finnes det hele ni badebasseng, hvorav ett bare er for voksne og ligger i Premium-området (bare tilgjengelig for gjester med en spesiell type rom) og fem barnebasseng, to av dem med spennende vannsklier. Barna kan også leke på hotellets vannlekeplass og løpe rundt i fontenene. På dagtid arrangerer hotellets engelskspråklige personale aktiviteter for store og små, og utover kvelden erstattes aktiviteter med underholdning i form av show og livemusikk. Hotellet har ikke bare et stort utvalg badebasseng - her er også utvalget av mat stort med en bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag og to à la carte-restauranter som serverer italiensk og tapas ved middagstid.

Hvor langt til nærmeste strand?

Nærmeste strand heter Playa Dorada og ligger 1000 meter fra hotellet. Gjestene reiser enkelt med gratis strandbuss.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 32 km fra Lanzarotes flyplass.

Overnatting

Her bor gjestene i toromsleiligheter med separat soverom og oppholdsrom. I oppholdsrommene finnes det en sovesofa samt kjøkkenkrok med kaffekoker, vannkoker, kjøleskap, kokeplater og mikrobølgeovn. Leilighetene har også terrasse eller balkong. Alle leilighetene har luftkondisjonering tilgjengelig mellom mai og oktober.

Mat og drikke

Dette store hotellet tilbyr tre restauranter og fire barer. Restaurantutvalget består av hovedrestauranten som serverer buffé, en italiensk à la carte-restaurant og en tapasrestaurant. Drikke serveres i bassengbaren, sportsbaren og en hyggelig hagebar. I premium-området finnes en snackbar bare for voksne som serverer snacks, enkle måltider og drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes det mye å gjøre! Hotellet har ni utendørsbasseng, hvorav fem er forskjellige barnebasseng. For de minste finnes det i tillegg både vannsklier og en vannlekeplass. Ett av de ni bassengene ligger i premium-området og er reservert for voksne.

På hotellet finnes også et spa der gjester (mot avgift) kan teste thalassoterapi i varme basseng, eller bade badstue eller dampbad. Selvfølgelig finnes det her også et boblebad og masse forskjellige behandlinger.

For dere som ønsker en aktiv ferie har hotellet et treningssenter, to tennisbaner, en volleyballbane og en fotballbane. Gjestene kan her også delta i organiserte aktiviteter, leie sykkel (mot avgift) eller dykke (mot avgift). Hotellets enkelskspråklige personale arrangerer aktiviteter om dagene og underholdning på kveldstid.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • WiFi (mot avgift)

  • Vaskeri

  • Liten dagligvarebutikk

  • Valutaveksling

  • Bagasjeoppbevaring

  • Bilutleie

  • Sykkelutleie

  • Heis

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte fasiliteter.