Puerto Mogan, Gran Canaria

Cordial Mogan Valle

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2395 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Cordial Mogán Valle ligger i utkanten av den pittoreske fiskerlandsbyen, Puerto de Mogán. Leilighetskomplekset er bygd på en åsside og tilbyr en rolig og familievennlig atmosfære på hotellet. Bassengene er oppvarmede, noe som er deilig for både voksne og barn.

Stranden ligger bare 15 minutter unna, og de yngste barna kan også leke i hotellets vannpark. Ettersom hotellet er sentral og ligger nær stranden og havnen finnes restauranter, barer og underholdning i nærheten.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand er 600 meter fra hotellet.

Avstand til flyplass
Hotellet ligger 50 km fra flyplassen Las Palmas

Overnatting
Moderne leiligheter med bra standard og privat bad. Samtlige leiligheter har badekar/dusj, WC, komplett kjøkkenkrok, mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter, TV (mulighet for å leie DVD-spiller), telefon og takvifte. Terrasse eller balkong av varierende størrelse med utsikt mot dalen eller bassengområdet. Alle er møblerte med utendørsdusj.

Rengjøring 5 ganger i uka.

Mat og drikke
Den populære hotellrestauranten til byr både buffé og à la Carte-meny. Du finner også en lunsjrestaurant og bassengbar. Ettersom leilighetene har en kjøkkenkro med alt utstyr som trengs for å lage mat har du også mulighet til å lage egen mat, eller prøve noen av de lokale restaurantene.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har tren basseng, hvor alle er oppvarmet i vintermånedene. Rundt bassengene finnes parasoller og solsenger. Hotellet har en mengde aktiviteter for barn, med eget barnebasseng, en lekeplass og engelsktalende barneklubb for dem mellom fire og tolv år. For de yngste barna finnes ett lite vannlekeland med plaskebasseng og vannfontener.

Øvrige tjenester
- Barnebasseng
- Lekeplass
- Safe(mot avgift)
- Velværesenter
- Treningsrom
- Internett (mot avgift)

Avgift kan tikomme for enkelte av aktivitetene.

Vis hotell og strender på kartet