Puerto Mogan, Gran Canaria

Cordial Mogan Valle

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3107 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Cordial Mogán Valle ligger i utkanten av den pittoreske fiskerlandsbyen, Puerto de Mogán. Leilighetskomplekset er bygd på en åsside og tilbyr en rolig og familievennlig atmosfære på hotellet. Bassengene er oppvarmede, noe som er deilig for både voksne og barn.

Stranden ligger bare 15 minutter unna, og de yngste barna kan også leke i hotellets vannpark. Ettersom hotellet er sentral og ligger nær stranden og havnen finnes restauranter, barer og underholdning i nærheten.

\t

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand er 700 meter fra hotellet.

Avstand til flyplass

Hotellet ligger 54 km fra flyplassen Las Palmas

Overnatting

Moderne leiligheter med bra standard og privat bad. Samtlige leiligheter har badekar/dusj, WC, komplett kjøkkenkro, mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter, TV (mulighet for å leie DVD-spiller), telefon og takvifte. Terrasse eller balkong av varierende størrelse med utsikt mot dalen eller bassengområdet.

Mat og drikke

Den populære hotellrestauranten tilbyr både buffé og à la Carte-meny til frokost og middag. Du finner også en lunsjrestaurant og bassengbar. Ettersom leilighetene har en kjøkkenkro med alt utstyr som trengs for å lage mat har du også mulighet til å lage egen mat, eller prøve noen av de lokale restaurantene.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har tre basseng, hvor alle er oppvarmet i vintermånedene. Rundt bassengene finnes parasoller og solsenger. Hotellet har en mengde aktiviteter for barn, med eget barnebasseng, en vannlekeplass og engelsktalende barneklubb for dem mellom fire og tolv år. For de yngste barna finnes ett lite vannlekeland med plaskebasseng og vannfontener.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Barnebasseng

  • Lekeplass

  • Safe (mot avgift)

  • Internett (mot avgift)

Avgift kan tilkomme for enkelte av aktivitetene.