Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Playa Del Ingles, Gran Canaria

Occidental Margaritas

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 7718 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Occidental Margaritas er et flott hotell som ligger i Playa del Ingles, midt i Gran Canarias turistjungel, og tilbyr et bredt spekter av tjenester og fasiliteter. Hotellet er ideelt for familier fordi det ligger rett ved et livlig og trivelig turistområde.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Den nærmeste sandstranden ligger 1,5 km unna. Hotellet arrangerer strandbuss.

Avstand fra flyplass
Hotellet ligger 30 km fra flyplassen.

Overnatting
Her kan du velge mellom dobbeltrom, familierom, toromsleiligheter eller superiorleiligheter. Rommene ligger i hovedbygningen – leilighetene ligger like ved i et annex. Alle rom og leiligheter er utstyrt med klimaanlegg, internett, TV, telefon, minibar og hårføner. Her får du også balkong. Kun leilighetene har en kjøkkenkro.

Mat og drikke
Hotellet har en bufférestaurant og to bassengbarer som også serverer småretter. Ikke langt unna finnes også et supermarked og flere restauranter.

Vennligst merk deg at restauranten har kleskode, og menn bes om å bruke langbukser – strandklær og sandaler aksepteres ikke.

Hotellet tilbyr All Inclusive Mat og Drikke som består av består av frokost, lunsj og middag. Alle måltidene serveres som buffé i hovedrestauranten. Snacks og drikke vil være tilgjengelig i utover dagen.

Hotellet har også en à la Carte-restaurant, samt to barer.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Nydelig bassengområde med to svømmebasseng for voksne og to barnebasseng. Solsenger og parasoller er plassert rundt bassengene. Videre tilbys disko, badstue (mot betaling) bordtennis, en miniklubb for barna, og et underholdnings/fritidsområde med spill. Idrettsfasiliteter inkluderer bl.a. et treningsstudio, en liten fotballbane, tennis (mot betaling), volleyball, boccia, minigolf og en skytebane. Fasiliteter for vannsport er også tilgjengelige i området.

Hotellets ansatte organiserer et underholdningsprogram for både voksne og barn. En egen takterrasse for nudister er også tilgjengelig.

Øvrige tjenester
- Valuataveksling
- Bilutleie
- Vaskeri
- Frisør i nærheten
- Supermarked i nærheten
- Gratis shuttlebuss til stranden, Playa del Ingles, eller Maspalomas
- Matpakke ved forespørsel
- Konferanserom
- Takterrasse for nudister

Legg merke til at ekstra avgift tilkommer enkelte tilbud.