Maspalomas, Gran Canaria

Dunas Mirador

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3343 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Dunas Mirador er et rimelig hotell som ligger i Sonnenland på Gran Canaria. Her bor man med All Inclusive - hvilket er lettvint, spesielt om man reiser med barn. Hotellet ligger høyt med utsikt over Maspalomas og Gran Canarias kjente stranddyner. Dunas Mirador har et stort og herlig bassengområde, samt solterrasse med solstoler og parasoller. I nærområdet finner man et stort kjøpesenter (1 km unna) og Playa del Ingles (2,5 km unna). Hotellet arrangerer strandbuss flere ganger daglig.

Hvor langt til nærmeste strand?
Hotellet ligger 3, 5 km fra stranden. Hotellet tilbyr gratis strandbuss flere ganger daglig.

Avstand fra nærmeste flyplass
Flyplassen ligger 30 km fra hotellet.

Overnatting
Her bor du i moderne og romslige dobbelrom. Alle rom har telefon, satellitt-tv, safe (mot avgift), baderom med dusj/badekar, samt terrasse eller balkong med varierende utsikt.

Mat og drikke
På hotellet finnes en restaurant, en bar/cocktail lounge og en bassengbar. I All Inclusive-programmet inngår frokost, lunsj og middag – som serveres som buffé med varme og kalde retter, samt dessert. Med alle måltider tilbys husets vin og andre drikker med eller uten alkohol. Mellommåltid og snacks som smørbrødpølser, hamburgere og pommes frites er tilgjengelig ved bassengbaren fra 13.00-15.00. Dessuten tilbys iskrem mellom 10.30-18.00. Ettermiddagskaffe serveres på restaurantterrassen 16.00-17.00. Alkoholholdige drikkevarer serveres i bassengbaren fra 10.30-22.30.

Aktiviteter, fasiliteter & underholdning
I hotellets store bassengområde kan du nyte sol og bading, men også ta del i aktiviteter som hotellets personal arrangerer i løpet av dagen. Om kveldene er det livemusikk og to kvelder i uka tilbys profesjonelle show. For barna finnes barnebasseng, lekeplass, miniklubb og minidisko. Hotellet har også en egen nattklubb.

Øvrige tjenester
- 24 timers-resepsjon
- Internet
- Vaskeri
- Minibank
- TV-rom
- Valutaveksling
- Heis
- Bagasjeforvaring

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.

Vis hotell og strender på kartet