Maspalomas, Gran Canaria

MIRADOR MASPALOMAS by Dunas

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2801 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dunas Mirador er et rimelig hotell som ligger i Sonnenland på Gran Canaria. Her bor man med All Inclusive, noe som er spesielt lettvint for barnefamilier på ferie. Hotellet ligger i høyden med utsikt over Maspalomas og Gran Canarias kjente stranddyner. Dunas Mirador har et stort og herlig bassengområde, samt solterrasse med solstoler og parasoller. I nærområdet finner man et stort kjøpesenter og sentrum av Playa del Ingles. Hotellet arrangerer strandbuss flere ganger daglig.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger 3, 5 km fra stranden. Hotellet tilbyr gratis strandbuss flere ganger daglig.

Avstand fra nærmeste flyplass

Flyplassen ligger 35 km fra hotellet.

Overnatting

Her bor du i moderne og romslige dobbeltrom. Alle rom har takvifte, telefon, TV, minibar, hårføner, samt balkong eller terrasse med varierende utsikt. Krybber finnes ved forhåndsbestilling. Rommene stelles syv dager i uken.

Mat og drikke

På hotellet finnes en restaurant, en bar/cocktail lounge og en bassengbar. I All Inclusive-programmet inngår frokost, lunsj og middag – som serveres som buffé med varme og kalde retter, samt dessert. Med alle måltider tilbys lokalprodusert drikke. Mellommåltid og snacks som smørbrødpølser, hamburgere og pommes frites er tilgjengelig ved bassengbaren. Dessuten tilbys iskrem utover dagen. Ettermiddagskaffe serveres på restaurantterrassen 16.. Alkoholholdige drikkevarer serveres i bassengbaren og fra hotellets nattklubb.

Aktiviteter, fasiliteter & underholdning

I hotellets store bassengområde kan du nyte sol og bading, men også ta del i aktiviteter som hotellets personal arrangerer i løpet av dagen. Om kveldene er det livemusikk og to kvelder i uka tilbys profesjonelle show. For barna finnes barnebasseng, lekeplass, miniklubb og minidisko. Hotellet har også en egen nattklubb.

Øvrige tjenester

- Døgnåpen resepsjon - Internett - Vaskeri - ATM - TV-rom - Valutaveksling - Heis - Bagasjeoppbevaring Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.