Maspalomas, Gran Canaria

Club Maspalomas Suites and Spa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 772 vurderinger

Les mer om hotellet

**Vennligst merk deg at dette hotellet vil være stengt fra 30/04/2018 og åpner igjen i November.**

**Dette hotellet er kun for voksne og gjester må være 18+ år.**

Oversikt
Club Maspalomas Suites and Spa er et godt likt bungalowhotell i Maspalomas på Gran Canaria. Her bor du i egen leilighet med uteplass og tilgang to herlige basseng og en bassengbar. Hotellet ligger bare en 10 minutters spasertur fra de heftige sanddynene i Maspalomas, som Gran Canaria er så kjent for. Man bor også i nærheten av kjøpesenteret Yunboo og det litt større reisemålet Playa del Ingles.

Hvor langt til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 2 km unna.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 30 km fra Las Palmas flyplass.

Overnatting
Her bor du i bungalow med soverom og stue. Hver enkelt bungalow har luftkondisjonering (mot avgift), terrasse, barneseng (etter forespørsel), satellitt-tv, kjøkkenkrok, enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffebrygger, brødrister, badekar/dusj og WC.

Mat og drikke
Hver bungalow har egne fasiliteter for matlagning, og hotellet har en liten dagligvareforretning som er åpen døgnet rundt. Hotellet har i tillegg frokost og havpensjon som man kan velge å legge til. På området finnes det en restaurant, en bar og en bassengbar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
På Club Maspalomas kan man også bade i det herlige bassenget, spille tennis, bordtennis og biljard. For barn finnes en lekeplass. Ett av de større bassengene er oppvarmet under vintersesongen (november - mars).

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Valutaveksling
- Vaskeri
- Safe
- Butikker

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.

Vis hotell og strender på kartet