Maspalomas, Gran Canaria

Club Maspalomas Suites and Spa - Adults Only

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1547 vurderinger

Les mer om hotellet

**Dette hotellet er kun for voksne og gjester må være 18+ år.**

Oversikt

Club Maspalomas Suites and Spa er et godt likt bungalowhotell i Maspalomas på Gran Canaria. Her bor du i egen leilighet med uteplass og tilgang to herlige basseng og en bassengbar. Hotellet ligger bare en 10 minutters spasertur fra de heftige sanddynene i Maspalomas, som Gran Canaria er så kjent for. Man bor også i nærheten av kjøpesenteret Yunboo og det litt større reisemålet Playa del Ingles.

Hvor langt til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 2 km unna.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 34 km fra Las Palmas flyplass.

Overnatting

Alle de moderne rommene kommer med bad som har dusj, minibar, og fasiliteter til å lage kaffe Det finnes også terrasse og hage for alle rom som har ulik møblering. Hvert rom har også trådløst internett, hårføner og TV.

Mat og drikke

Gjester kan spise på hovedrestauranten for frokost (07:30 - 10:30) og middag (18:30 - 21:30) hvor du kan velge fra en variert buffet. Temakvelder arrangeres også med spansk, asiatisk og italiensk mat. Lunsj finnes også på en egen restaurant mellom 12:00 og 17:00 og en bassengbar serverer drikke mellom 10:00 og 18:00. Terrace Bar finnes for dem som vil være oppe til morgentimene.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellets store svømmebasseng er en perfekt plass for en kjølig dukkert. bassenget også har også en egen seksjon til trening. På terrassen rundt finnes hengekøyer, Bali beds og solsenger du kan slappe av i. Her finner du også et spa med basseng, finsk sauna, tyrkisk bad, isfontene og tre massasjerom. aktive gjester kan nyte et nytt utendørs treningssenter med ulikt utstyr.

Øvrige tjenester

  • Klimaanlegg

  • Internett

  • Spa

  • Basseng

  • Resepsjon

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.