Amadores, Gran Canaria

Gloria Palace Royal

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3012 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Gloria Palace Roya har en naturlig steinfasade og passer perfekt i omgivelsene som er rett ved strandkanten, med en nydelig utsikt over Amadores hvite sandstrender sør på Gran Canaria. Nærmeste kjøpesenter er ca 500m unna.

**Vennligst merk deg at hotellets Thalassosenter vil være stengt fra mellom 06-05 og 19.05 i 2019 grunnet renovasjoner.**

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Stranden er bare knappe 200m unna

Avstand til flyplass
Hotellet ligger 40km fra flyplassen

Overnatting
Hotellet består av 197 fullt utstyrte rom, og alle har sjøutsikt. Rommene er også møblert til en høy standard og har air condition, TV, radio, safe, mini bar (ved forespørsel), telefon, hårføner, bad med separat bad og dusj og toalett.

Mat og drikke
Hotellet tilbyr halvpensjon (frokost og middag), med frokost buffé med varme og kalde retter, og middagsbuffé med matlagnings show. Halvpensjonsgjester og all inclusive gjester kan også benytte seg av a la carte restauranten uten ekstra kostnad, og snack baren med gode lette måltider og snacks laget av hotellets kokk. I tillegg til snack baren er det også en bassengbar.

All Inclusive mat og drikke
All inclusive programmet inkluderer frokost (07:30-10:30), lunsj (13:00-15:00) og middag (18:30-21:30), alle måltider servers som buffé og har matlagningsshow, og serveres i hovedrestauranten. Gala middager finner sted hver annen uke i restaurante. Det er også tema buffé kvelder to ganger ukentlig. Under måltidene servers lokale alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer, husets vin tilbys også. All inclusive gjester kan også benytte a la carte restauranten og dagens meny. Snacks er tilgjengelig i bassengbaren mellom 13:00-15:00 og is servers mellom 11:00-18:00. Kaffe og te med kaker serveres fra 15:00-16:30. Lokale alkoholholdige og alkoholfrie husets drikke og husets vin servers i bassengbaren mellom 11:00-18:00 og i show hallen fra 18:00-24:00. Internasjonale alkoholholdige og alkoholfrie drikker kan kjøpes i tillegg.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
To svømmebasseng (ett er oppvarmet om vinteren) som ser ut som smelter sammen med havet, to svømmebasseng for barn, et spa senter (gratis en gang per dag), to innbydende terrasser med strandstoler parasoller og håndklær (gratis, depositum). Skjønnhetssenter og frisør, og internetthjørne. Nærmeste golfbane er 2km unna.

Hotellets sportsfasiliteter inkluderer treningssenter, aerobics, bordtennis, bueskyting, vannball, Jacuzzi, daglig sports programmer, leker og show for både voksne og barn (4-12 år). Det er også levende musikk hver kveld og profesjonell underholdning to ganger i uken.

Øvrige tjenester
- Medisinske tjenester
- Vaskefasiliteter mot betaling
- Konferanserom som alle er utstyrt for møter og konferanser
- Parkering

Vis hotell og strender på kartet