Amadores, Gran Canaria

Gloria Palace Royal

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3120 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Gloria Palace Royal har en naturlig steinfasade og passer perfekt i omgivelsene som er nær stranden, med en nydelig utsikt over Amadores hvite sandstrender sør på Gran Canaria. De flotte rommene o hotellets fellesområder tilbyr alt du måtte trenge av fasiliteter, og er et ideelt valg for familier som vil ha en avslappende ferie med litt luksus.

**Vennligst merk deg at hotellets Thalassosenter vil være stengt fra mellom 06-05 og 19.05 i 2019 grunnet renovasjoner.**

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Stranden ligger omtrent 500 meter unna.

Avstand til flyplass
Hotellet ligger 51 km fra flyplassen.

Overnatting
Hotellet tilbyr Double Rooms og luksuriøse Suites med havutsikt. Alle rom kommer med et privat bad, privat balkong eller terrasse, klimaanlegg samt TV eller telefon. Morgenkåpe og tøfler finnes også, samt en minibar og safe tilbys mot ekstra avgift.

Mat og drikke
Hotellet tilbyr en rekke serveringsteder som har variert utvalg mat og drikke. Hotellets hovedrestaurant serverer en buffet og her får du også en flott utsikt mot horisonten.

Du har også en a la Carte restaurant, Kaia, som tilbyr gourmetretter og utendørsservering. Om du skulle bli småsulten i løpet av dagen finner du to barer som har snacks og drikke.

Vennligst merk deg at en dresskode gjelder i restauranten for middag, og menn bes om å bruke langbukse, og unngå badeklær.

Her får du tilbur om All Inclusive og da inngår følgenge:
- Frokost: 07:30 - 10:30
- Lunsj: 13:00 - 15:30
- Middag: 18:30 - 21:30

Alle bli servert som buffet i hovedrestauranten. Lokal drikke er inkludert, og snacks er tilgjengelig mellom 10:00 - 18:00, inkludert is for de små. Kaffe og kaker serveres mellom 15:30 - 17:30.

Lokalprodusert drikke serveres mellom 10:00 - 23:00.

Vennligst merk deg at All Inclusive gjelder fra 12:00 på dagen du sjekker inn til 12:00 på dagen du sjekker ut. Room Service og minibar er ikke inkludert og All Inclusive er kun på hotellets utvalgte barer. Kaia, hotellets a la Carte restaurant er ikke en del av All Inclusive, men 10% rabatt gis gjester som vil spise her.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
På hotellområdet finner du to flotte basseng, hvorav ett er oppvarmet og i klassisk infinitybasseng-stil som har utsikt mot havet. Det finnes også et lite basseng for barn, samt enmøblert solterrasse. Det finnes også en barnevennlig mini-klubb og minidisko for dem mellom 4 - 12 år og for voksne finnes et spasenter med en rekke behandlinger.

Om kveldene arrangeres underholdning, og trådløst internett er tilgjengelig over hele komplekset.

Øvrige tjenester
- Klimaanlegg
- Underholdning
- Treningssenter
- Internett
- Spa
- Barneklubb
- Døgnåpen resepsjon
- Minibank
- Safe

Vis hotell og strender på kartet