Rhodos by, Rhodos

Mitsis Grand Hotel Rhodes

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3524 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Mitsis Gran Hotel Rhodes ligger sentral i Rhodos by. Her bor du like ved stranden, og du kan teste ulik morsom vannsport som vannski og vindsurfing. Hotellet har flere restauranter med ulik innretning, og på det flotte bassengområdet kan du bestille en pizza og noe kalt å drikke. Her finnes også saltvannsbasseng for de yngre gjestene. De voksne kan ta en yogatime eller nyte en massasje på hotellets helseavdeling.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger bare 50 meter unna.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hoteller ligger 15 km fra Rhodos flyplass.

Overnatting
Hotellet tilbyr 405 elegant innredde rom og suiter. Samtlige har klimaanlegg, TV, telefon, minikjøleskap/minibar, hårføner og badekar. Det finnes muligheter til å lage te og kaffe, samt en balkong å nyte den på. Krybber finnes tilgjengelige på forhånd.

Mat og drikke
På hotellets hovedrestaurant, Acandia, serveres frokost, lunsj og middag i bufféform. Du kan også besøke hotellets fire à la Carte-restauranter som tilbyr greske, italienske, kinesiske og meksikanske retter. Ved bassenget finner også en pizzaovn og en bassengbar hvor du kan bestille noe kaldt å drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har to utendørsbasseng med saltvann, hvorav en er et separat barnebasseng. På hotellets solterrasse finnes parasoller og solsenger. Du kan også prøve vannsport som vannski, vannscooter, bananbåter, vindsurfing og kano på stranden, samt yogatimer. På hotellets helseavdeling finnes for eksempel et innendørsbasseng og en tennisbane, treningssenter og yogatimer. På hotellets helseavdeling finnes for eksempel et innendørsbasseng med ferskvann, en badstue og mulighet til å bestille massasje.

Øvrige tjenester
- Internett
- Parkering
- Bilutleie
- Barnevakt
- Vaskeri og renseri
- Valutaveksling
- Room Service
- Safe

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.