Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Rhodos by, Rhodos

Europa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 286 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Hotell Europa passer for deg som gjerne bor enklere om du kan bo mer sentralt, ettersom det er plassert midt i Rhodos by. Det er bare 50 meter fra Psaropoulastranden, men den sentrale plasseringen sørger for at du har kort vei til severdigheter som Mandrakihavnen, det Arkeologiske museet og Rhodos Akvarium. Hotellets bassengområde tilbyr gratis solstoler og en bassengbar.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger bare 50m fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger ca. 15 km fra Rhodos flyplass.

Overnatting
Romutvalget består av enkle dobbeltrom eller toromsleiligheter Rommene er utstyrt med klimaanlegg (mellom15/07 – 30/09), telefon, internett, hårføner, kjøleskap og balkong. Du finner også en kjøkkenkro med kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr.

Hotellets sentrale beliggenhet nær Rhodos travle natteliv gjør at lyd fra gatene kan høres om kvelden (spesielt i høysesongen) og kan av noen gjester oppfattes som forstyrrende.

Mat og drikke
Mattilbudet består av hotellets frokostbuffé, og du kan også skaffe mat i form av snacks og drikke i hotellets barer. Området rundt tilbyr en mengde spisesteder.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoll og solsenger. Her finnes også et basseng med en avgrenset, mindre barnebasseng. Det finnes også et spillerom og ved den nærliggende stranden finnes mulighet til dykking, fiske, snorkling, vannski og vindsurfing. Hotellpersonalet i resepsjonen hjelper deg også gjerne med å finne de mange attraksjoner i området. Bare 600 meter fra hotellet finner du for eksempel 600 meter fra hotellet finner du for eksempel Rhodos sitt historiske bysentrum.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Klimaanlegg
- Bagasjeoppbevaring
- Safe
- Lite supermarked
- ATM
- Utleie av bil og sykkel
- Vaskeri
- Valutaveksling
- Suvenirbutikk
- Turistinformasjon

Lokal avgift kan tilkomme for en del av fasilitetene.