Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Koskinou, Rhodos

Princess Flora

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 290 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Princess Flora er et budsjetthotell som passer deg som gjerne bor litt enklere til fordel for rimeligere hotellopphold. Her bor du i dobbeltrom i den landlige byen Koskinou. Rommene har terrasse eller balkong, og her finner du også et basseng og barnebasseng omringet med solterrasse.

Hotellet har en buffé og en bassengbar. Du har også gangavstand til stranden, og det tar kun 10 minutter å kjøre inn til Rhodos by.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 400 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 17 km fra Rhodos flyplass.

Overnatting
Hotellet tilbyr 167 rom og leiligheter, fordelt på fire bygninger. Du kan velge mellom å bo i dobbeltrom, ettromsleiligheter, eller i ettromsleiligheter med hems.

Alle har klimaanlegg (mot avgift), TV, kjøleskap og balkong eller terrasse. I leilighetene finnes en kjøkkenkro med kokeplater og enklere kjøkkenutrustning.

Rommene stelles seks dager i uken.

Mat og drikke
I hotellets restaurant serveres frokost lunsj og middag som buffé. Du kan velge å bo med All Inclusive. Det finnes også en bar og bassengbar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
På hotellområdet finnes en stor hotellhage med basseng, barnebasseng samt solsenger med parasoll. Her finnes også en tennisbane og du har tilgang til internett i resepsjonen. For deg som vil prøve ut ulik vannsport kan du finne dette ved stranden.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Parkering
- Bagasjeoppbevaring
- Turistinformasjon
- Bilutleie
- Supermarked

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.