Kolymbia, Rhodos

Cook’s Club Kolymbia – Adults Only

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 41 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Her bor dere på et stilig og strandnære hotell med flere ulike bassengområder for gjester i alle aldre. Ett av bassengene har vannsklier som er populære blant barna. Her finnes også roligere basseng og et aktivitetsbasseng hvor du kan mosjonere. Dere kan også spille tennis eller volleyball, og barna kan leke i miniklubben.

Dere bor 1,5 km fra sentrum i Kolymbia, 25 km fra Rhodos by og 25 km fra Lindos.

Hvor langt til nærmeste strand

500 m til Kolymbiastranden

Avstand fra nærmeste flyplass

Rhodos internasjonale flyplass ligger 30 km unna.

Overnatting

Her bor dere i lyse rom med stilige møbler. Rommene har aircondition juni-september. Dere har også TV, kjøleskap, hårføner, baderom med badekar, og balkong og terrasse. Hotellet har to ulike deler, en eldre og en nyrenovert – vi kan ikke garantere spesifikk beliggenhet.

Her bor du i dobbelrom eller familierom.

Mat og drikke

Her finnes en bufférestaurant og en à la carte-restaurant sin også fungerer som bassengbar under for – og ettermiddag. På Kolymbia Star kan dere velge å bestille All Inclusive som tillegg, da inngår alle måltider samt snacks og drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes flere bassengområder hvorav ett har “relax” basseng, ett mosjonsbasseng og ett har barnebasseng og vannsklier. Hotellets personale arrangerer underholdning om kveldene og aktiviteter for bar (i barneklubben) og voksne om dagene. På hotellet kan dere også spille tennis, bordtennis, volleyball og biljard. For barna finnes lekeplass og lekerom.

Øvrige Tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internet (WiFi gratis i resepsjonen)

  • Minimarked

  • Safe i resepsjonen

  • Parkering

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.