Ixia, Rhodos

Summerland Hotel and Bungalows

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 152 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

På Summerland Hotel and Bungalows bor du bare et kort stykke unna den populære turistbyen Ixia. Her har du tilgang til shopping, taverner og markeder. Dessuten ligger havet bare noen minutter fra hotellet. På det trivelige bassengområdet finnes et herlig utendørsbasseng og solsenger å legge seg i. For barn finnes et separat barnebasseng og en morsom lekeplass.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 1.3 km fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 9 km fra Rhodos flyplass.

Overnatting

Hotellet har 28 rom, 35 leiligheter og fem bungalows spredt over tre bygninger. Samtlige hat telefon, kjøleskap, klimaanlegg (mot avgift) og balkong med utsikt mot hotellhagen. Leilighetene finnes med ett eller to rom, og fullt utrustet kjøkkenkro. Superiorleiligheter finnes også å velge og disse har ekstra store balkonger. Hotellets bungalower er innredde i tradisjonell stil og har ett soverom, ett hverdagsrom og kjøkkenkro.

Mat og drikke

Hotellet har en matsal hvor en frokostbuffé serveres hver dag. Du kan også finne lettere retter, snacks og drikke i hotellets bar. Bor du i leilighet så kan du enkelt lage din egen mat.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har et utendørsbasseng, separat barnebasseng og parasoller samt solsenger å låne uten ekstra kostnad. Utover dette finnes et TV-rom, lekeplass og en butikk med enkle suvenirer og gaver. Du kan også spille biljard, lufthockey og pingpong.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen restaurant

  • Klimaanlegg

  • Safe

  • Suvenirbutikk

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.