Faliraki, Rhodos

Villa George Studios

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 73 vurderinger

Les mer om hotellet

Villas George ligger i nærheten av byen Faliraki rett ved stranden på øya. Villaene er gjort om til flere studio-rom med selvbetjente fasiliteter og det finnes et utvalg av tjenester og fasiliteter tilgjengelig på stedet for å gjøre oppholdet ditt komfortabelt. I lobbyen i hovedbygningen kan du spille snooker og biljard, eller sitte ned og slappe av mens du ser på live sport på en stor TV. Utenfor finner du svømmebassenget med snackbaren hvor du kan kjøle deg ned i de varme sommermånedene. Dette hotellet er ideelt for enslige, små grupper og par på jakt etter en komfortabel base for å nyte dagene på stranden og kvelder på byen.

Overnatting

The Villas George består av flere studio boligblokker som har romslig stue og soverom samt en liten kjøkkenkrok. Alle studioene nytte av air condition og kommer med balkong, eget bad og satellitt-TV.

Mat og Drikke

Det er selvbetjente anlegg i hver leilighet med en liten kjøkkenkrok der du kan tilberede din egen frokost og lette måltider hvis du ønsker det.

Gjestene kan alternativt nyte en frokostbuffé som serveres ved bassenget og snackbaren som serveres fra tidlig om morgenen frem til midt på dagen, og snacks og drikke er tilgjengelig hele dagen på snackbaren

Svømmebasseng

Studioet komplekset har et utendørs svømmebasseng, komplett med en solterrasse og solsenger.

Nærområdet

Faliraki er et livlig feriested mindre enn 1 kilometer unna, hvor det er mye å gjøre og se med vannsport og dykking som finnes på de nærliggende strender som strekker seg 5 km. Det er nok av familie underholdning i nærheten, med det største badelandet i Europa som gir mye moro for familier og grupper. Du kan også finne en state-of-the-art bowling park, History Park og en morsom park for familier og yngre barn. Sentrum av byen er kjent for sine livlige barer og nattklubber og det finnes også et stort utvalg av restauranter, som serverer tradisjonell gresk mat, så vel som italiensk, meksikansk, kinesisk og britisk mat.

Øyas omfattende kollektivtransport, som dekker hele øya, stopper bare 200 meter i fra komplekset og tillater deg å utforske øya enda mer.