Faliraki, Rhodos

Sentido Apollo Blue Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 453 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dette femstjerners hotellet ligger i Faliraki, med utsikt over havet og stranden. Her kan du tilbringe morgenen ved bassenget, besøke Falraki på dagtid, for så å nyte en god middag og livemusikk på kvelden. Du bor i moderne innredede rom og har i tillegg tilgang til det store bassengområdet, samt spa og treningssenter. Nærmeste lokale sentrum ligger ca 300 meter fra hotellet.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Stranden ligger ca 100 m fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Flyplassen ligger ca 17 km fra hotellet.

Overnatting

Dobbeltrommene har alle minibar, luftkondisjonering, satellitt-TV og balkong eller terrasse. For deg som er ute etter litt ekstra luksus finnes det her også juniorsuiter med privat basseng.

Mat og drikke

Frokost og middag serveres i hovedrestauranten som buffé, men det finnes også en à la carte restaurant. I løpet av dagen kan du spise enklere måltider på hotellet eller kanskje også nyte en cocktail i en av barene?

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hos Sentido Apollo Blue har gjestene tilgang til et herlig spa med badstue, boblebad, innendørsbasseng og et utvalg behandlinger. Hotellet har også et velutstyrt treningssenter i tillegg til tennis, bordtennis og beachvolleyball. For de minste barna finnes det også en barneklubb som arrangeres av hotellets personale og på kvelden kan du oppleve underholdning og livemusikk.

Øvrige tjenester

  • Badehådklær

  • Internett

  • Vaskeri

  • 24-timers resepsjon

  • Bilutleie

  • Bagasjeoppbevaring

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.