Faliraki, Rhodos

Panorama Studios

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 167 vurderinger

Les mer om hotellet

Panorama Studios ligger praktisk til nær flyplassen i Rhodos by (Faliraki). I nærheten finner du Anthony Quinn-bukta, Faliraki strand og Afandou golfbane. Ikke langt unna ligger også Faliraki vannpark og Kallithea strand.

Hotellfasiliteter.

Panorama Studios har utendørsbasseng, sesongbasert utendørsbasseng og barnebasseng. Høyhastighets (kabelbasert) Internett-tilgang er tilgjengelig på fellesområdene (tilleggsavgifter tilkommer). Spisealternativene på dette hotellet med familievennlig profil består av restaurant, kaffebar/kafé og bassengbar. Andre fasiliteter er spillerom, snackbar/delikatesseforretning og biljardbord. Gjesteparkering er gratis. Hotellet kan tilby utvidede parkeringsprivilegier til sine gjester etter utsjekking (tilleggsgebyr).

Gjesterom.

Rommene har balkong med utsikt mot stranden, sjøen eller byen. De 52 gjesterommene med luftkondisjonering på Panorama Studios har safe og sminkespeil. Sengene har dunpledd og toppkvalitets sengetøy. Alle rommene på dette hotellet med 3 stjerner har kjøkken med komfyrtopp, kjøleskap/fryseboks i full størrelse, gryter og panner/ tallerkner/ kjøkkenutstyr og kjøkkentekstiler (kjøkkenhåndklær, svamper osv.). I tillegg tilbys det rengjøring ukentlig, og fasiliteter som er tilgjengelige på forespørsel er blant annet strykejern/-brett.

*Hotellet egner seg ikke for de med bevegelighetsvansker.