Faliraki, Rhodos

Evi Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 578 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

I den populære turistbyen Faliraki på Rhodos ligger det prisvennlige Evi Hotel. Her har du bare noen minutters spasetur til stranden og et lite stykke til sentrum. Du kan velge å bo i dobbeltrom eller leiligheter som har balkong eller terrasse. Hotellet har også en bufférestaurant og en bar hvor du kan nyte kjølige drinker i solskinnet.

Her finnes også en solfylt terrasse med et utendørsbasseng som har en grunnere del for barna og en morsom lekeplass. Dessuten ligger den populære vannparken Rhodes Water Park bare åtte minutter unna med bil – perfekt for en dagsutflykt.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 900 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 17 km fra Rhodos flyplass.

Overnatting

Hotellet har 240 rom og 34 leiligheter. Samtlige har telefon, hårføner, klimaanlegg og balkong eller terrasse. Leilighetene har også en kjøkkenkro med enklere kjøkkenutrustning.

Mat og drikke

I hotellets restaurant serveres frokost, lunsj og middag i bufféform. Det finnes også en bar hvor du finner snacks, lettere retter og drikke med og uten alkohol. Et kort stykke fra hotellet finnes også lokale serveringssteder og restauranter.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På hotellets solterrasse finnes parasoller og solsenger. Du finner også et utendørsbasseng som har en grunnere del for barn. Det finnes også en lekeplass, en TV-lounge og et supermarked. I Faliraki finnes også et stort tilbud av underholdning og sport.

Øvrige tjenester

  • Klimaanlegg

  • Supermarked

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.