Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Chaniotis, Halkidiki

Naias Beach Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 24 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
På Naias Beach Hotel bor du rett ved stranden, bare 200 meter fra sentrale Hanioti. Du bor her i leiligheter med balkong og ett fullt utrustet kjøkken. Her kan du enkelt lage din egen mat. Hotellet har også en bufférestaurant, en tradisjonell taverna og en bassengbar. På bassengområdet kan du slappe av i solsengene med en drink i hånden mens barna kan bade i bassenget eller leke på lekeplassen. Gresk aften og karaoke kvelder anordnes for hele familien.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger like ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 92 km fra Thessalonikis flyplass.

Overnatting
Hotellet tilbyr 69 rom fordelt på to bygninger. Hovedbygningen ligger ved stranden og har for det meste familieleiligheter på 30-35 kvm som har utsikt mot hotellgården eller delvis havutsikt. Den andre bygningen er nybygget, og inneholder ettromsleiligheter (20 – 25 kvm store). Alle leilighetene har TV, internett, hårføner, balkong eller terrasse, samt et fullt utrustet kjøkken med blant annet kjøleskap og ovn. Klimaanlegg finnes i ettromsleilighetene og i stuen i familieleilighetene.

Mat og drikke
Frokost og middag serveres i bufféform i hotellet restaurant som ligger i hovedbygningen fremfor bassengområdet. Du finner også en taverna som ligger like ved stranden og her serveres en stor variasjon av greske retter som salater, fersk fisk, grillet kjøtt, og frukt. Det finnes også en bassengbar der du kan bestille kaffe snacks, cocktails og kjølige drinker.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoll og solstoler. Her finnes også to utendørsbasseng, hvorav den ene har et grunnere område for barn. De yngre gjestene kan også leke pålekeplassen i hotellgården. Underholdning tilbys i form av gresk aften med musikk og tradisjonell dans, samt karaokekvelder.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Klimaanlegg
- Room Service
- Internett
- Bagasjeoppbevaring
- Turistinformasjon
- Safe
- Vekking
- Bilutleie

Lokal avgift for noen fasiliteter kan forekomme.