Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Pefkochori, Halkidiki

Alia Palace Hotel - Adults Only

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 874 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Alia Palace Hotel e bygget i høyden over landsbyen Pefkohori. Navnet betyr ”pinjetre” på gresk, og som navnet antyder er hotellet omgitt av en vakker, karakteristisk pinjeskog. Denne skogen, samt havet nedenfor, vil du være utsikten fra hotellets infinity-basseng. Hotellet har to restauranter og en lunchrestaurant som tilbyr greske, internasjonale og middelhavsinspirerte retter. Et separat barnebasseng finnes samt ulike aktiviteter som tennis, ridning og dykking. På hotellets spa kan du koble av med en massasje eller annen behandling.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger ca 1 km fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 96 km fra Thessalonikis flyplass.

Overnatting
Hotellet tilbyr flere ulike typer rom. Du kan blant annet velge mellom å bo i standardrom, dobbeltrom med havutsikt, familierom eller juniorsuiter. Rommene har TV, telefon, internett, minibar, strykejern og strykebrett, te og kaffemaskin, hårføner, baderomsvekt, hygieneartikler og klimaanlegg. Alle har også møblert balkong eller terrasse med utsikt til hotellhagen eller havet. Rommene ryddes 7 dager i uken.

Mat og drikke
Hotellets hovedrestaurant Poseidon serverer daglig en variert buffé med både greske og internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. En gang i uken arrangeres temakvelder. Til lunsj kan du ta deg en tur på Panorama Pool Bistro, som ligger rett ved bassenget, hvor du kan prøve ferske salater og snacks. Hotellet har også en à la carte restaurant med havutsikt hvor du kan nyte klassisk middelhavsmat. Lounge og bassengbaren ved hotellet serverer også varme og kalde drikker.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hoteller har en solterrasse med parasoll og solsenger. Her finnes et stort infity-basseng med utsikt mot havet, og et separat barnebasseng. Hotellet har tilrettlagt for å spille tennis og det finnes også et treningssenter. Hotellets personal har god kunnskap om aktiviteter i området og hjelper deg gjerne med å planlegge sykkelturer, dagsturer med båt, jeepsafari, spaserturer og riding. Tilbudet av vannsport er bredt og seiling, dykking, vannski og paraseiling er tilgjengelig. Om du vil slappe av har hotellet et spa med jacuzzi, badstue og tyrkisk bad – her kan du bestille massasjer, manikyr og flere ulike behandlinger.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Parkering
- Bagasjeoppbevaring
- Vaskeri
- Renseri
- Dagligvarebutikk
- Utleie av bil, båt og sykkel
- Turistinformasjon
- Suvenirbutikk
- Safe
- Room Service

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.