Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Afitos, Halkidiki

Aegean Blue Studios

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 138 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Aegean Blue Studios ligger vakkert til i en liten høyde med en uslåelig utsikt mot Egeerhavet. Du bor i leiligheter med klimaanlegg, kjøkken og balkong med havutsikt. På den herlige solterrassen kan du nyte en kjølig drink i solen, ta ett oppfriskende bad i bassenget eller koble av i jacuzzien. For barn finnes et eget barnebasseng. Du kan også holde deg online under ferien ettersom internett er tilgjengelig i alle fellesarealer.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 400 meter fra hotellet.
Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 73 km fra Thessalonikis flyplass.

Overnatting
Du kan velge mellom å bo i leiligheter med ett rom (25 kvm), to rom (35 – 40 kvm) og suiter (80 kvm). Samtlige har TV, klimaanlegg, hårføner, ortopediske madrasser, balkonger med havutsikt og en fullt utrustet kjøkkenkro. I suiter finnes også en åpen planløsning som har spisebord. Rommene stelles syv dager i uken.

Mat og drikke
Hotellet har en bassengbar som serverer snacks, enklere retter samt varm og kald drikke. Frokost serveres hele dagen. Du kan også enkelt lage dine egne matretter i leilighetene og en kort spasertur fra hotellet finnes flere matsteder.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har en solrik terrasse med parasoll og solseng. Her finnes også et utendørsområde med en jacuzzi. For barn finnes et separat barnebasseng. Gratis internett er tilgjengelig i alle fellesarealer.

Øvrige tjenester
- Klimaanlegg
- Internett
- Parkering
- Bilutleie
- Turistinformasjon

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.