La Pineda

Reis på ferie til La Pineda

Les mer

Lyve til den nordøstre delen av Salou på Spanias Costa Dorada, er det sjarmerende feriestedet La Pineda det ideelle valget for folk med mindre barn vurderer ferie til Spania . Hele Anlegget er svært barnevennlig, med mange trygge steder for dem å nyte det vakre været og like mange steder å slappe av for mamma og pappa.

Foret med beachfront kafeer og restauranter, La Pineda gylne, skrånende strender tilbyr noen av de sikreste strekninger av Costa Dorada strendene, og er innenfor en praktisk avstand fra spennende Aquopolis badeland slik at moroa er aldri langt unna. Nyter herlig vær store deler av året, La Pineda helligdager er konsekvent populær blant familier og single som søker en perfekt sandstrand getaway. Bare to timer unna fra de fleste britiske flyplasser, er La Pineda et pust av frisk, avslappende luft for hele familien.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - La Pineda

Vær

La Pineda tilbyr en typisk middelhavsklima, med alt fra 28 ° Celsius, med høyder på rundt 32 ° Celsius. Denne tørre, solrike klimaet gjør også vannsport spesielt attraktivt for folk på ferie i La Pineda, med gjennomsnittlig sommer vanntemperaturer snitt rundt 23 &de; Celsius.

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Mens det omkringliggende området er ganske fjell, skråninger mye av feriestedet selv forsiktig ned mot stranden, noe som gjør walking med barn lett og bekymringsløst. Den typisk sandstrender, gylne strender er hva definere La Pineda helligdager.

Ting å gjøre

La Pineda tilbyr noen av de tryggeste strekninger av stranden i hele Costa Dorada . I tillegg til å padle i det varme, blå vannet ved den rene sandstrender, vil unge og voksne nyter spenningen og spenningen i nærliggende Aquopolis badeland.

Kultur

La Pineda tilbyr en overveiende moderne og turist-vennlig opplevelse, tilbyr noen av de beste fasilitetene i Costa Dorada. Sjarmerende og vennlig, vil lokalbefolkningen virkelig føle deg velkommen!

Uteliv

Mer avdempet enn nærliggende Salou , består mye av La Pineda natteliv av små restauranter, kafeer og barer som tilbyr en sjanse til å ta det med ro enn sangria etter en hard dag med soling på ferie til La Pineda. Mange av de mest populære nattklubber tilbyr flott utsikt over stranden, og er beleilig plassert i nærheten til de mange hotell og leiligheter komplekser.

Bestill din ferie nå!

La Pineda er det perfekte valg for en familieferie, og tilbyr en bit av sol-kysset spansk gjestfrihet innenfor rekkevidde av Storbritannia. On the Beach har utestående tilbudene på hoteller og fly, så grip fatt solkrem og vann vinger og hode av på ferien til La Pineda med On The Beach!