Santa Susanna

Reis på ferie til Santa Susanna

Les mer

Santa Susanna er en avslappet feriested med mye underholdning, og stabler av attraksjoner innen rekkevidde. Klemt mellom Middelhavet og fjell, skogkledde Massif Montnegre nasjonal park, er det duket for en uforglemmelig Costa Brava ferie.

Sett tilbake fra strandpromenaden, beholder den gamle byen mye av sin naturlige sjarm, med trange brosteinsbelagte gater og gamle monumenter. Kombiner dette med alle moderne fasiliteter, og du har oppskriften på en perfekt ferie i Spania.

Vis reisemål på kartet

Vær

Det er en ting du kan være sikker på, du får ikke kaldt på Santa Susanna helligdager. Middelhavsklimaet betyr lange varme somre, med gjennomsnittlig temperaturer opp 30 ° Celsius, ofte gir 12 soltimer per dag. De varmeste månedene juli og august er ofte farget av kystnære vind. Hvis du ønsker å flykte sommeren folkemengdene med en ferie i Santa Susanna, den beste tiden å besøke ville være i slutten av september eller sent på våren når været er bra.

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Santa Susanna har en sterk hagebruk tradisjon, og byen er omringet av felt. Åsene i Massif Montnegre naturpark komme ned til sjøen, skape noen sjarmerende steinete bukter. Men ingen Santa Susanna ferie ville være komplett uten et besøk til stranden, og Santa Susanna er en 2 km ren og familievennlig strekningen av sand. Promenaden er godt tjent for barer og restauranter. Vannsport florerer, og du kan selv ta en vanntaxi til Lloret de Mar eller Tossa de Mar .

Lenger opp langs kysten, kan du utforske Costa Brava er vill kystlinje, med uberørt fiskevær og lune viker. Du vil finne rolige bukter i natur, uberørt av turisme.

Ting å gjøre

Ferien til Santa Susanna ville ikke være komplett uten et besøk til slottet i Can priser med sitt 16. Century vakttårn, og den nærliggende Capilla de Santa Susanna, en pre-romersk kapell. Den lokale kirken har noen vakre veggmalerier, og du kan nyte den fantastiske panoramautsikten fra La Mare de Deu de Gracia kapell. I innlandet er de befestede Benedictine klosteret Montserrat vel verdt et besøk.

Familieferie til Santa Susanna bør ha minst en dag ute på MarineWorld og Water World. Det ville også være morsomt å besøke fugleparken i Vilassar de Mar, med hundrevis av arter av fugler, blomster og palmer på visning.

Kultur

Den største fiesta finner sted i august til ære for byens skytshelgen, Santa Susanna, med runde-the-clock open-air merrymaking. Catch den berømte Sardana danse for en tradisjonell Costa Brava ferie høydepunkt. The Sunday stenger til 15 mai ser festen for San Isidre.

Lokale frukt og grønnsaker selges i det ukentlige kommunale markedet holdes hver tirsdag morgen. På sommeren, shoppe for suvenirer på den daglige håndverket markedet.

Uteliv

Santa Susanna er kanskje ikke den Costa Brava villeste utested, men du bør finne nok barer og restauranter å holde åpent sent, og anlegget har et par klubber. Hvis du virkelig ønsker at støyende all-nighter, Lloret er bare en kort taxitur opp langs kysten.

Det er gøy familien netter seg å være hadde i nærliggende Castell Medieval del Comte de Valltordera, hvor middelalderens banketter blir etterfulgt av visning av jousting, dueller og flamenco.

Bestill din ferie nå!

Grundig fredelig, men likevel med nok å gjøre, og perfekt for familier, Santa Susanna helligdager er uovertruffen. Dens klima og omgivelser gjør det hva det er, sammen med et virkelig avslappet tempo.

On The Beach har mange gode tilbud på overnatting og fly, slik at du kan lage din egen tilpassede Santa Susanna ferier med letthet. Hva venter du på?