Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Reiser til Costa Almeria

Reis på ferie til Costa Almeria

Les mer

Ligger på Spanias sør vest kysten, er provinsen Almeria Middelhavet feriegjester paradis. Strålende vær hele året, strekninger av glitrende kysten, noen av de fineste hotellene i landet har å tilby og nok god mat og natteliv å holde deg underholdt i ukesvis er bare noen av grunnene til at feriegjester kommer tilbake til Costa Almeria år etter år!

En runde golf i solen, tjente noen bra timer med soling ved bassenget, eller en romantisk spasertur over stranden, hva enn du ønsker fra ferien din, er du sikker på å finne det der. Og med On The Beach brede utvalg av håndplukkede hoteller, kan du skreddersy din ferie i Spania til dine egne personlige behov uten å bryte banken. Ikke gå glipp av denne flotte muligheten og bestill i dag!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Costa Almeria

Vær

Almeria er offisielt den tørreste sted i Europa, med regn sjeldne i vinter og nær ikke-eksisterende i sommer. Den er mild, betyr middelhavsklima at temperaturen aldri faller dramatisk i vinter, og sommeren er topp rundt 30 graders mark, unngå uønsket statister av for-hot-til-gå-på sand og en endeløs forsyning av flaskevann agua!

Et slikt klima betyr også at Almeria er perfekt for de off peak rask uker unna, rømmer ofte hektisk rush av skoleferier og generelt bringe de billigste tilbudene. Vær på utkikk etter en On The Beach siste minutt all inclusive tilbudene til Costa Almeria, spesielt i disse mindre populære månedene. Det neste man kunne bare være rundt hjørnet!

jan 13ºC
feb 14ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 22ºC
jun 23ºC
jul 26ºC
aug 26ºC
sep 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
des 14ºC

Ting å gjøre

Costa de Almeria er pakket full av ting å gjøre, alt fra en Sunkissed runde golf til en time eller to av varmluftsballong! Ja, det er tanken blant mange at den beste måten å utforske det vakre Middelhavet og underverkene av den andalusiske landskapet er av luft, slik at du kan finne mange sjanser til paragliding, mikro lys og varm luft ballong over denne vakre strekningen av spansk natur.

Såvidt golf er bekymret, Costa de Almeria et lite paradis. Med kurs som Desert Springs, Europas første ørken Selvfølgelig er det perfekt for en golf uke unna med venner, spesielt under den idylliske spanske solskinnet! Og hvis du planlegger på å gjøre turen litt mer spesielle, renner den verdensberømte Paris-Dakar rallyet gjennom Almeria hver desember, en tid på året da flyreiser er ofte billigere og siste liten-tilbud er mer tilgjengelig!

Kultur

Costa Almeria er gjennomsyret av historie. Opprinnelig satt opp som en nyttig defensiv fort for arabere, mange defensive ruiner som det 10. århundre festningen Alcazaba er fortsatt intakt og åpent for de tilreisende publikum i dag. Området blomstret på silke handel og havnen vokste i vekst, selv om det hadde til å møte en rekke naturlige og menneskelige beleiring, nemlig i form av jordskjelv og den kristne korstogene.

Flere nylig, holdt området tøff shelling fra tyskerne under den spanske borgerkrigen, og byen Almería var en av de siste to byene for å overgi seg til Francos fascistiske regime. Områdets økonomi, derimot, opplevde en massiv boom i den andre halvparten på det 20. århundre, som turisme ble mer tilgjengelig og den naturlige potensialet i området ble anerkjent.

Uteliv

Selv om nattelivet kanskje ikke like levende som andre feriesteder i Spania, hele natten tapas barer og lokale hotspots gir en mye mer autentisk bilde av hvordan folk egentlig tilbringe sine kvelder, og er ofte mye billigere! For den ultimate innsikt i Almería livet, prøv Almería Fair i august, en feiring av dans og lokale tradisjon, og en all round party!

Bestill din ferie nå!

Her på On The Beach tilbyr vi gode tilbud på ferie til Costa Almeria. Du kan finne direktefly fra flyplasser over hele Storbritannia og Irland, samt gode tilbud på overnatting. Med alt fra billige selvbetjente leiligheter til luksuriøs, vi har alt dekket. Bestill i dag med On The Beach og ta din egen skive av denne spanske seaside paradis!

Populære feriesteder

Aguadulce

Aguadulce

Dreaming of gylne sandstrender, klart glitrende vann, skyfri blå himmel og timer med strålende solskinn? Hvorfor bare drømme om det når alt dette, og…

Les mer

Almerimar

Almerimar

Almerimar er et moderne, spesialbygde kyst resort som har alle fasiliteter og solskinnet du trenger for en perfekt Costa Almeria ferie . Velsignet med…

Les mer

Cabo De Gata

Cabo De Gata

Et høydepunkt i ethvert Costa Almeria ferie må være et besøk til spektakulære Cabo de Gata-halvøya, Andalusias største kystnatur bevare. Dette månelan…

Les mer

Mojacar

Mojacar

Ligger på en ås med utsikt over det blå Middelhavet, tilbyr den historiske byen Mojacar en fantastisk idyllisk reisemål for din Costa Almeria ferien .…

Les mer

Roquetas De Mar

Roquetas De Mar

Dateres tilbake til romertiden, har den en gang så søvnige fiskerlandsbyen Roquetas de Mar vokst til en pulserende ferieanlegg som tiltrekker seg besø…

Les mer