Reiser til Seychellene

Reis på ferie til Seychelles

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Seychellene

Vær

Øyene ligger utenfor syklonen beltet, men får monsunregn fra november til april med nordvest passatvindene. Denne sesongen er varmt, fuktig og regnfull. Den sørøstlige passatvindene sesongen er mellom mai og september når været kjøler til en mer utholdelig temperatur og regnet avta. Men passatvindene kan lage grovere sjø og du vil ønske å oppsøke mer beskyttede strender.

Selv om sunnier i juli / august, uten tvil den beste tiden å besøke er i vinden snuoperasjon perioder som er mars / april og oktober / november for roligere vind.

Nødvendige klær - tropisk lettvektere, med regntøy tilrådelig i regntiden. Søn hatter og solbriller viktig hele året. Og ikke glem faktor 30.

jan 27ºC
feb 28ºC
mar 29ºC
apr 29ºC
mai 28ºC
jun 27ºC
jul 26ºC
aug 26ºC
sep 27ºC
okt 27ºC
nov 26ºC
des 28ºC

Kultur

Folket lever et enkelt og usofistikert liv og heldigvis er turisme nøye kontrollert for å beskytte den uberørte sjarmen av øyene. Flyplassen ble bare bygget i 1971, derav i århundrer utenfor kulturpåvirkning holdt seg på et minimum. Dette medførte at mennesker har utviklet sine egne unike språk og kultur.

Som for religion, de aller fleste er romersk-katolske, med en blanding av anglikanske, Seventh Day Aventist og muslimske gjør opp resten. Hold badetøy der den hører hjemme, på strendene, men uformelle klær er normen andre steder.

Uteliv

Den første tingen å merke seg er at ikke alle barene selger drink i normal britiske åpningstider. Selv om hotellet vil holde en tillatelse til å la innbyggerne å drikke når som helst, kan enkelte barer stoppe serverer alkohol til tider i løpet av dagen som 15:00 til 18:00 og noen barer i nærheten tidlig kl 10:00. Det er ulovlig å drikke alkohol på noen veien eller på offentlige steder.

Du må bare prøve den lokale kreolsk mat, det har mange påvirkninger som afrikansk, indisk, fransk og enda engelsk. Den forsiktig blanding av krydder er en viktig funksjon, og de elsker å bruke kokosmelk og brødfrukt. Bli vant til herlig tilberedte måltider av hummer, blekksprut, svin eller kylling som blir brukt mye oftere enn biff eller lam. Men de fleste restauranter tilbyr også noen elementer av internasjonal mat, men likevel generelt lener seg mot sjømat.

Reduser bar regningen ved å stikke til den nasjonale drikke Seybrew, som er en tysk stil lager laget lokalt.

Flere hoteller holde kvelden griller og middag danser, med spesialitet er den lokale camolet musikk, ofte ledsaget av dansere.

Bestill din ferie nå!

Søk nå for vårt aller beste verdi fly og hotell til Seychellene, vi stolte av å tilby den beste verdien strandferier for våre kunder. Vår online booking system er enkel, lett og rask og det er noen gode tilbud tilgjengelig akkurat nå.