Reiser til Muskat

Reis på ferie til Muscat

Les mer

Crammed mellom det turkise havet og kupert fjell og velsignet med gamle ruiner, middelalder festninger og en av de beste soukene i Arabia, er Oman hovedstad full av sjarm.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Muskat

Ting å gjøre

Muscat betyr 'ankring' så det kommer ikke som noen overraskelse å høre at havet er en av de viktigste grunnene til at mange mennesker besøker Muscat og når det kommer til vannsport og aktiviteter, trekker kapitalen ut alle de stopper. Delfinutfluktene (det varme vannet i Arabiahavet er hjemmet til lekne pods av delfiner), dhow turer, dykking (det er nok av verdensklasse dykking steder off Muscat kystlinje) og snorkling er alle på tilbudet.

Kultur

Klar for litt kultur? Da prins Charles var i Muscat han gjorde en beeline for Bait Al Zubair museum og for en reell innsikt i Oman, vil du være klokt å gjøre det samme. Her kan du lære om Omani arv og Bedouin tradisjoner gjennom den utmerkede viser av fotografier, kostymer og annet håndverk og husholdningsartikler. Mens du er i gang, sjekk ut souken og Sultan Qaboos 'vannkanten palass - den blå og gull sopp søyler er sikkert slående, om ikke til alles smak. Arbeid av alle hummus og halloumi du har fortært med en spasertur langs den attraktive gesims - det er spesielt spektakulære ved solnedgang.

Men hvis du heller vil bare fly og flop, være trygg på at det er mange steder å plonk dine håndkle og gjøre det meste av Muscats fantastisk varmt vær.

Bestill din ferie nå!

Bestill en livs ferie med On the Beach til Muscat å sikre at du får riktig ferie for rett pris!