Reiser til St Pauls

Reis på ferie til St Pauls Bay

Les mer

St Pauls Bay er den største turist feriestedet på Malta, og har utviklet seg gjennom årene til også å innlemme nærliggende feriestedene Qawra og Bugibba. Ligger på nordsiden av øya, er det et område som kan skryte av noen av de fineste sandstrender i Malta i nærheten for å nyte på ferie til St Pauls Bay.

Selve byen oser fortsatt massevis av gammeldags sjarm med sine vakre fiskehavn, og gir folk på St Pauls helligdager et innblikk i hvordan livet var på øya. St Pauls helligdager er populært med alle typer ferierende, fra solo reisende og grupper til familier og par. Du kan raskt bestille tur med On The Beach, og lagre med våre gode tilbud!

Vis reisemål på kartet

Vær

Med sin nærliggende vakre sandstrendene være en del av sine viktigste attraksjon, St Pauls helligdager er populære året rundt med temperaturer godt over 30 grader Celsius på høyden av sommermånedene. Selv om vinteren, strendene og havnen fremdeles tiltrekker turister som været sjelden synker under 15 ° Celsius. Poenget er at du kan ta ferien til St Pauls til enhver tid av året når det passer deg og likevel få godt vær.

jan 14ºC
feb 14ºC
mar 18ºC
apr 22ºC
mai 25ºC
jun 27ºC
jul 28ºC
aug 28ºC
sep 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
des 16ºC

Landskap

St Pauls er et idyllisk sted å basere din ferie til Malta. Den rolige og tradisjonelle omgivelser med vakker havn med mange fargerike fiskebåter mer enn gjør opp for mangelen på strender, men hvis det er late dager på solfylte sand du er ute etter, Mellieha ligger bare noen kilometer unna, og med sin blå, grunt vann og badevakter på vakt hele dagen, er det perfekt for hele familien.

Golden Bay med rødlig sand er en annen strand alternativ i nærheten, og er mer populært med vannsport entusiaster. Svømming og snorkling kan også gjøres fra klippene på ett av St Pauls tre små havner.

Ting å gjøre

Ferier i St Pauls ville ikke være komplett uten et besøk til sin 16ende århundre kirken og underjordiske katakomber. For barna er Splash and Fun badeland bare et kort stykke unna, og de vil nyte Popeye Village også der filmen starring Robin Williams ble faktisk gjort. De fleste av de største butikkene finnes i nabolandet feriestedene Bugibba og Qawra men for mer avanserte smaker, kan du ønsker å gjøre den relativt korte turen til Sliema og Valletta.

Kultur

St Pauls er kjent for å være stedet der apostelen Paulus ble skipbrudden som førte til at kristendommen ble introdusert til øya. Dens kirke og katakombene er vel verdt et besøk er som sin gamleby, eller du kanskje lyst til å besøke hovedstaden Valletta .

Uteliv

Mesteparten av nattelivet i dette området er å finne i nærheten Bugibba men St Pauls seg selv er en gastronomisk glede med noen av Maltas beste fiskerestauranter ligger på havna, samt å ha et fint lite utvalg av roligere barer og kafeer. Du vil også finne en kino, bingo hall og kasino i Bugibba hvis du har lyst på en alternativ form for natten ute.

Bestill din ferie nå!

For de som elsker stranden og nyte en pittoresk setting, men ønsker familien moro og livlig underholdning i nærheten, kan St Pauls helligdager ikke uslåelige. Vi har gode tilbud tilgjengelig på ferie i St Pauls. Bruk vår praktiske booking verktøy for å finne den beste kombinasjonen av fly og overnatting for deg og begynne å spare i dag!